Itáliai vasárnap


AC Milan1.37  döntetlen4.50  Cesena9.00
Hazai pályán játszott 1-1-es döntetlent az AC Milán múlt héten, az Empoli ellen. Ez volt a milánói gárda negyedik pontja a 2015-ös esztendőben, ami elképesztően kevés egy ilyen nagy múltú egyesülettől. Bajnoki mérlegük ebben az évben 1-2-4, az összes pontjukat hazai pályán szerezték, ám simán lehet, hogy a kiesés ellen küzdő Cesena is kellemetlen perceket okoz majd nekik.

Múlt héten ugyanis a listavezető Juventus ellen 2-2-es döntetlent játszott a Cesena és nem mellesleg ők három ponttal többet is gyűjtettek, mint a Milan. Ősszel 1-1-es döntetlent játszottak egymással, most egy ilyen eredményt valószínűleg bárki aláírna látatlanban is a vendégek közül.

Tipp: X2 @ 3.00


Empoli1.95  döntetlen3.30  Chievo4.10
Kettő, szinte azonos mutatókkal rendelkező csapat találkozik vasárnap délután: a házigazdáknak és a vendégeknek is 24 pontja van, mindkét gárda 27 gólt kapott eddig, ami a legjobb ilyen mutató az alsóházban.

Igazág szerint minden adott ahhoz, hogy egy nagy büdös 0-0 legyen ebből a meccsből és ebben az érzésben az is kellően megerősít, ha végignyálazzuk a két csapat egymás elleni eredményeit a közelmúltból: hét meccsből négy lett iksz és annak a fele gól nélküli.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 1.67


Lazio1.60  döntetlen3.90  Palermo5.50
Két, zsinórban elveszített bajnoki után tudott újra győzni a Lazio és az ötödik helyről várhatja a vasárnapot. Múlt héten Udinéből vitték el a három pontot, ez volt harmadik bajnoki győzelmük ebben az évben. Hazai pályán már kétszer kapituláltak az idén: a Napoli és a Genoa is 1-0-ra győzött náluk.

Egész jól megy mostanában a Palermónak, az előző fordulóban 3-1-re verték a Napolit. Tavaly szeptemberben simán kikaptak hazai pályán a Laziotól (4-0), egy ilyen sima római győzelem most elég meglepő volna.

Tipp: Félidőben X @ 2.25

Eredő odds: 11.27