Itáliában sem pihen a labda


Chievo1.80  döntetlen3.70  Frosinone4.50
A hazai csapat számára már szinte minden mindegy, hiszen a középmezőnyből már sem kiesni nem tudnak, sem pedig európai kupaszereplést érő helyre nem érnek oda. A Chievo 0-0-s döntetlent játszott az előző fordulóban az Udinese vendégeként és a legutóbbi öt bajnokiján veretlen maradt. Hazai mérlegük tavasszal egészen impozáns: 3-4-1.

Ezzel szemben a vendégek számára van tétje a meccsnek, nem is kicsi. Ráadásul a bennmaradásért folytatott elkeseredett harcban új remény csillant, minekután az előző fordulóban idegenben 2-1-re verték a másik veronai csapatot, a Hellas Veronát. Ez már csak azért is nagy szám, mert ezt megelőzően a Frosinone három fordulón keresztül még csak gólt sem tudott lőni. A vendégek részéről a múlt heti volt mindössze a második idegenbeli győzelem ebben a szezonban. További érdekesség, hogy Roberto Stellone edző eltiltás miatt mind a két belső védőjét nélkülözte akkor, de hát ezek szerint nélkülük jobban megy.

Tipp: X2 @ 2.02


Juventus1.52  döntetlen4.25  Lazio6.50
Határozottan menetel a Juventus a bajnoki cím felé, ennek egyik állomásaként a Palemrót intézték el vasárnap (4-0). Otthon elképesztően jó mérlege van a Juvénak, ebben az évben az összes bajnoki meccsükön kapott gól nélkül győztek.

A vendégek megnyerték legutóbbi két bajnoki meccsüket Simone Inzaghi vezérletével. Előbb Palermóban (0-3), majd hazai pályán az Empoli ellen (2-0). Viszont az előbb vázolt helyzet miatt még ilyen jó formában is borzasztó nehéz dolguk lesz a Zebrák vendégeként.

A hazai csapat ugyan nem számolhat Claudio Marchisio játékával a középpályán, de még így is ők az egyértelmű favoritjai az összecsapásnak.

Tipp: Félidőben X @ 2.23


AS Roma1.45  döntetlen4.55  Torino7.25
Az AS Roma épphogy csak elcsípett egy pontot vasárnap az Atalanta vendégeként: a 3-3-as döntetlennel végződött találkozón Totti egyenlített a 85. percben. Tehát nagyon úgy fest, hogy a Spalletti és Totti között húzódó feszültség már a múlté. Nagyobb aggodalomra adhat okot a hazai csapat számára az, hogy három gólt is kaptak vasárnap, illetve az a tény, hogy február óta nem játszottak olyan meccset, melynek során ne kapitulált volna a védelem legalább egyszer.

Nem lenne hát különösebben meglepő, ha a Torino gólvágója, Andrea Belotti eredményes lenne szerda este. A torinói csatár 2016-ban már kilenc gólt szerzett és múlt szombaton is az ő góljával verték meg 1-0-ra a Bolognát (igaz, tizenegyesből volt eredményes, na de azt is be kell lőni).

Tipp: Belotti gól @ 4.80