Itáliában is itt a vége


Pescara 15.00, döntetlen 7.00, Fiorentina 1.18
Már hetekkel ezelőtt kiesett az újonc Pescara, ami egyáltalán nem furcsa, hiszen legutóbbi 18 bajnokijukból egyet sem tudtak megnyerni, viszont tizenhatot elveszítettek és csak kétszer tudtak döntetlent kiharcolni. Utolsó győzelmüknek januárban örülhettek, akkor pont Firenzéből sikerült elhozniuk a három pontot.

A revánsvágy mellett a Fiorentinát az is motiválhatja, hogy ha győznek a Pescara otthonában és a Milan nem tud nyerni, akkor harmadik helyen zárhat a lila-fehér csapat. Jó formában van a firenzei alakulat, legutóbbi hat meccsükből ötöt megnyertek, csak Rómában kaptak ki.

Tipp: A hazai csapat nem rúg gólt @ 1.88

Roma 2.50, döntetlen 3.40, Napoli 2.75
A Romának már csak akkor van esélye kijutni a nemzetközi kupaporondra, ha megnyerik az olasz kupát (május 26-án lesz a döntő a városi rivális Lazio ellen), ezért teljesen érdektelen számukra mi lesz az eredmény az utolsó bajnokin. Az előző fordulóban 0-0-át játszottak a Milan vendégeként, előtte hazai pályán kaptak ki a Chievotól.

A Napoli már régóta biztosította az ezüstérmét. Jól megy nekik mostanában, legutóbbi kilenc meccsükből nyolcat megnyertek, csak a Milan ellen játszottak döntetlent. Tavaszi mérlegük vendégként 4-4-1.

Tipp: Döntetlen @ 3.40

Siena 14.00, döntetlen 7.00, AC Milan 1.18
Biztosan elbúcsúzik az első osztálytól a Siena is, számukra már nincs tétje az utolsó meccsnek. Nincsenek jó formában, öt fordulója csak kikapni képesek. Nagyon nem megy a góllövés sem, öt meccs alatt csak a legutóbbin tudtak egyszer betalálni.

A Milannak mindenképpen három pontra van szüksége ahhoz, hogy bebiztosítsa a harmadik helyét és ezzel a BL indulás jogát. Erre minden esélyük megvan, hiszen a két gárda előző nyolc egymás elleni meccsét a Milan nyerte.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.90