Higuaín volt csapata ellen lép pályára


Bologna - Fiorentina

Miután a Fiorentina 5-3-ra nyert a Cagliari ellen, azt gondolhattuk, hogy elindultak fölfelé. Ehhez képest a hétközi fordulóban sikerült leikszelniük hazai pályán a sereghajtó Crotonéval. Paulo Sousa valószínűleg felhívná a figyelmet a külső tényezőkre: a meccs egy órát állt vihar miatt és egy teljesen fölázott pályán ért véget az összecsapás.

Ugyanakkor ez nem ad magyarázatot arra, hogy miért hagyta ki a csapatból Nikola Kalinic-t, aki két meccsen öt gólt szerzett. Most viszont számíthatunk arra, hogy a horvát csatár a kezdőben jut majd szerephez és alighanem szeretne bizonyítani edzőjének. Bár a Bologna csak három gólt kapott eddig hazai pályán a szezonban, de Domenico Maletta sérülés miatt nem lehet majd ott a védelem tengelyében. 

Tipp: Kalinic gól 2.85

 

Juventus - Napoli

Minden szem Gonzalo Higuaínra szegeződik majd, hiszen volt csapata ellen lép majd pályára. A Juventus színeiben 10 meccs alatt 6 gólt rúgott összesen, de a legutóbbi négy alkalommal gólképtelen maradt. Egykori nápolyi csapattársasai nyilván örülnének, ha meghosszabbítaná ezt a negatív szériát.

A vendégek esélyeit növeli, hogy Nikola Maksimovic és Elseid Hysaj visszatér a csapatba, de ennek ellenére sem valószínű, hogy az a gárda, amely hazai pályán hármat kapott a Besiktastól és az AS Romától is, majd a bajnoki címvédő otthonából rabol pontot. Viszont támadásban nem rosszak a nápolyiak, Mertens például elég jó formában van.

Tipp: Hazai és mindkét csapat gól szerez 4.25