Higuaín nyerő ember lehet hétfő este


Sassuolo - Fiorentina

A Fiorentina keretében némi rotációra került sor a múlt héten az Empoli elleni bajnoki előtt és ez két pontjába került a liláknak (majdnem egy sem lett belőle). Végül ugye 2-0-s hátrányból állt fel a Fiorentina, de előzőleg az iksznél alighanem jobb eredményre számítottak a firenzeiek. Paulo Sousa valószínűleg azért nem kezdette az előző fordulóban Nikola Kalinic-ot és Josip Ilicic-et, mert már a Basel elleni EL meccsre gondolt. Aztán Svájcban mindkét játékos kezdőként lépett pályára és elég meglepő volna, ha most nem ugyanígy lenne majd.

Kalinic jelenleg a Fiorentina legeredményesebb játékosa: legutóbbi nyolc meccsén kilenc gólt szerzett. A Sassulo védőinek is biztos nehéz perceket okoz majd a támadó.

Tipp: Kalinic gól @ 2.67

 

 

Napoli - Inter

Nagy lehetőség előtt áll a Napoli, ugyanis egy győzelemmel a tabella élére kerülhet. Maurizio Sarri csapata az elmúlt két hónapban igen eredményes volt: tizenöt meccsből tizenhármat megnyert (minden sorozatot beleszámolva). Egyedül a Carpi és a Genoa ellen nem sikerült győzniük, mindkét mérkőzés 0-0-s döntetlennel ért véget.

Az olasz együttesek közül jelenleg az Inter védelme zár a legjobban és akár azt is gondolhatnánk, hogy az előbb említett két csapathoz hasonló stratégiát választanak majd hétfő este. Ugyanakkor elég nehéz elképzelni egy olyan forgatókönyvet, amely szerint nem születik gól ezen a találkozón. Leginkább azért, mert Gonzalo Higuaín legutóbbi tíz meccsén nyolc gólt szerzett és könnyen előfordulhat, hogy ezen a találkozón is eredményes lesz.

Tipp: Higuaín gól és nyer a Napoli @ 2.70