Hétközi forduló Itáliában


Bologna–Sampdoria
Úgy fest, hogy ebben a szezonban sokkal jobb teljesítményre képes hazai pályán a Bologna, mint idegenben. Eddig két bajnokit játszottak otthon és hat pontot szereztek Roberto Donadoni fiai. Idegenben már egyáltalán nem megy jól nekik, vendégként ugyanis még egyetlen pontot sem gyűjtöttek és összesen nyolc gólt kaptak.

Az a tény is a Bologna sikerét vetíti előre, hogy a Sampdoriából eltiltás miatt hiányzik majd Ricky Alvarez, aki ebben a szezonban már két gólpasszt adott három meccsen (a Samp’ játékosai összesen öt gólt hoztak össze az elmúlt négy fordulóban).

Tipp: Hazai @ 2.35


Atalanta–Palermo
Ugyan még korai kiesési rangadóról beszélni, de hát mégiscsak két sereghajtó találkozik ezen a meccsen. A góllövéssel mindkét együttesnek bőven vannak gondjai, négy forduló alatt az Atalanta háromszor, míg a Palermo csak kétszer volt eredményes.

Nem lennénk hát meglepve, ha az Atalanta tíz millió euróért igazolt csatára, Alberto Paloschi kikerülne a kezdőből a borzasztó halovány teljesítménye miatt. Viszont a vendégek macedón támadója, Ilija Nestorovski pont az előző fordulóban szerezte meg első gólját.

Tipp: Gólok 1,5 alatt @ 3.35


Juventus–Cagliari
Az Inter elleni vereség biztos fáj majd még egy darabig a Zebráknak, de a Juve még így is kilenc pontot szerzett az első négy fordulóban és ez még mindig sokkal jobb annál, mint ahogy az előző szezont kezdték. Viszont ha Allegri mester még mindig nem jött rá, melyik a leghatékonyabb taktika, akkor a Cagliari nehéz perceket okozhat a hazai csapatnak.

A vendégek bevallottan pontért érkeznek Torinóba és eddig elég masszív gárda benyomását keltik a szezonban. Marco Boriello pedig egyenesen szárnyal – a kölcsönbe érkezett csatár eddig már három volt klubja ellen is pályára lépett (Genoa, AS Roma és Atalanta) és mindháromszor gólt is szerzett.

Tipp: Hazai győzelem és mindkét csapat gólt szerez @ 3.15