Hétfői bajnokik Olaszországból


Lazio2.08  döntetlen3.40  Fiorentina3.70
Egy ponttal előzi meg a negyedik helyezett Lazio a hatodik Fiorentinát. A hazai csapat jó formában van, hiszen zsinórban négy tétmeccsen maradt veretlen: három bajnoki győzelmet követően múlt hét szerdán 1-1-es döntetlent játszottak a Napoli elleni kupameccsen.

A lilák háza táján sincs ok a panaszra, január közepe óta veretlen a csapat és a múlt héten véghez vitték azt a bravúrt, ami olasz csapatnak évek óta nem sikerült: hazai pályán verték meg a Juventust 2-1-re. A győzelemben oroszlánrészt vállalt Mohamed Salah, aki két gólt szerzett és ezek után hasonlóan jó játékot várhatunk tőle ma is.

Tipp: Salah gól @ 5.00


Juventus1.20  döntetlen7.00  Sassuolo14.00
Tehát ha nem is történelmi vereséget szenvedett a Juventus, de azért igen hosszú sorozat szakadt meg azon az ominózus múlt heti kupaelődöntőn. Előtte 2013 áprilisában kaptak utoljára otthon és akkor sem olasz csapattól, hanem egy Bayern Münchentől.

Azt mondjuk nem árt figyelembe venni, hogy Massimiliano Allegri igencsak felforgatta csapatát a Fiorentina elleni kupameccs előtt, magyarul nem Tevezék felejtettek el hirtelen futballozni (az argentin csereként kapott lehetőséget azon a meccsen). Most valószínűleg visszatér minden a rendes kerékvágásba és az „első sorral” állnak majd ki a hazaiak.

A vendégeknek egész jól funkcionáló támadószekciója van a Domenico Berardi, Simone Zaza és Nicola Sansone trió személyében és mivel a Juve legutóbbi hat meccsén rendre gólt kapott, nem kizárt, hogy ez újra megtörténik. Még akkor is, ha a Sassuolo a legutóbbi két fordulóban úgy kapott ki, hogy még gólt sem szerzett.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.30

Eredő odds: 11.50