Halál, adózás, Higuaín gól


Empoli3.50  döntetlen3.25  Inter2.20
Zsinórban négy bajnoki győzelemmel zárta az évet az Empoli és ez a teljesítmény egészen a nyolcadik helyig röpítette a gárdát. Viszont az igazi erőpróba most jön és nem feltétlenül csak a listavezető Inter elleni meccsre kell gondolni, mert a Torino, Chievo, Milan és a Napoli következik majd a sorban. Ha ezek után sikerül legalább nagyjából megőrizünk ezt a helyezést, akkor komolyan kell számolni az Empolival a jövőben.

A vendégek csupán egy ponttal előzik meg a második helyezett Fiorentinát, úgyhogy akár azt is mondhatnánk, hogy győzelmi kényszerben van az Inter. Egyébként a sovány előny leginkább a 17. fordulóban, a Laziótól elszenvedett 2-1-es hazai vereség számlájára írható. Az egymás elleni eredményeket nézegetve azt látjuk, hogy az esetek döntő többségében elhozzák a három pontot az Empoli otthonából, ez talán most sem lesz nagyon másképp.

Tipp: Félidőben X @ 1.98


Napoli1.40  döntetlen4.75  Torino8.00
Nápolyban manapság nem csak a halál és az adózás biztos, hanem az is, hogy Gonzalo Higuaín gólt szerez. Az argentin csatár már most hattal többet lőtt, mint bárki más a Serie A mezőnyében, hazai pályán pedig már összesen nyolc találattal örvendeztette meg a szurkolókat.

Otthon egyébként is hagyományosan jól szerepel a Napoli, a Torino meg legendásan rosszul idegenben (idei mérlegük 2-1-4 vendégként). Persze az ilyen meccsekben (is) benne van a meglepetés, de egy Higuaín gól egyáltalán nem lenne az.

Tipp: Higuaín gól @ 1.92

Eredő odds: 3.80