Ha vasárnap, akkor olasz foci


Bologna2.10  döntetlen3.25  Cagliari3.75
Nincs olyan csapat, amely számára jól jön egy 5-1-es vereség, márpedig a Bologna pont ilyen arányban kapott ki az előző fordulóban a Torino vendégeként. Ez azért is lehet ijesztő Roberto Donadoni számára, mert csapatára eddig a sziklaszilárd védekezés volt jellemző.

Vasárnap majd kiderül, hogy mennyire súlyos problémákat jelzett ez a nagyarányú vereség. Mindenesetre a Bologna első számú kapusa, Antonio Mirante sérülés miatt sokáig nem állhat majd csapata rendelkezésére és ez már önmagában elég nagy gond. Viszont legalább támadásban jól muzsikál a hazai együttes, ugyanis a szezonban eddig mindhárom tétmérkőzésükön (két bajnoki és egy kupameccs) gólt tudtak lőni.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.88


AS Roma1.32  döntetlen5.25  Sampdoria9.75
Ez a szezon talán egy új korszak kezdete az AS Románál, mégis úgy fest, hogy az áttörés a saját hibáik miatt csúszik. Legalábbis a Porto elleni BL-kiesés és a kínos 2-2-es döntetlen a Cagliari otthonában erről árulkodik.

Ráadásul Daniele de Rossi játéka erősen kétséges vasárnap, márpedig ő roppant fontos láncszeme az együttesnek. A Sampdoria pedig van annyira jó csapat, hogy meglepetést okozzon.

Tipp: X2 @ 3.40


Pescara5.00  döntetlen3.75  Inter1.73
A Napoli mellett az Inter a másik olyan olasz klub, amelynél nem igazán kedvelik a válogatott meccsek miatti szüneteket. Frank de Boer együtteséből összesen 14 játékosnak volt kötelezettsége ilyen-olyan nemzeti tizenegyekben pont akkor, amikor klubjukban kellett volna összecsiszolódniuk.

Viszont még így is az Inter a találkozó esélyese, hiszen sokkal erősebb csapat, mint a házigazda Pescara. Az előző fordulóban is csak a gyatra helyzetkihasználás miatt nem tudott nyerni az Internazionale a Palermo ellen, de most talán összejöhet az első bajnoki győzelmük a szezonban.

Tipp: Vendég @ 1.73