Győzhet az AS Roma és a Juventus is


Roma – Carpi

„Az életben végül is minden csak nézőpont kérdése” – fogalmazott Massimo Cecchini az AS Roma eddigi teljesítményével kapcsolatban. Ha a szezon előtt valaki azt mondta volna a római szurkolóknak, hogy öt forduló után három ponttal előzik majd meg a Juventust, nem sokan hittek volna neki. De abban sem hittek volna sokan, hogy mindez úgy történik meg, hogy kilencedik helyen áll majd az AS Roma.

A hazaiaknak valahogy felejtetniük kell majd a szerdai, Sampdoria elleni fiaskót. Akkor ugyan jobban játszottak ellenfelüknél, de semmi nem akart nekik összejönni. Az AS Roma védelme egyelőre nem az igazi, de legalább elöl eredményesek, míg a Carpi eddigi két idegenben lejátszott bajnokiján összesen hét gólt kapott.

Tipp: Hazai győzelem és mindkét csapat gólt szerez – 3.10

 

Napoli – Juventus

Nem vádolhatjuk azzal a Juventust, hogy túl kiszámítható lenne. Szerdán Massimiliano Allegri annak ellenére sem rakta a kezdőbe Paulo Dybalát, hogy Mario Mandzukic és Alvaro Morata is sérült. Csapata végül 1-1-es döntetlent játszott az eladdig pont nélküli Frosinone ellen, hazai pályán.

Allegri hét meccs alatt hét különböző kezdőcsapatot küldött eddig pályára és szombat este könnyen összejöhet a nyolcadik variáció, ugyanis Stephan Lichtsteiner is megsérült. De még így túl csábító a vendéggyőzelemre felkínált odds.

Annak ellenére, hogy a múlt héten a Napoli 5-0-ra verte a Laziót, eddig még csak egyetlen egy győzelemnek örülhettek Nápolyban, Maurizio Sarri edzősége alatt. Ez a nem túl meggyőző teljesítmény is azt sugallja számomra, hogy nem ők a mérkőzés esélyesei.

Tipp: Vendég – 3.35