Győz végre az AS Roma?


Carpi - Palermo

A 2016-os esztendő eddig egyszerre pozitív és frusztráló a Carpi számára. Még nem veszítettek bajnoki meccset ebben az évben; ikszeltek az Inter és a Lazio ellen, illetve megverték az Udinesét és a Sampdoriát de még így is a kiesőhelyen állnak ugyanis az előttük lévő csapatok is elkezdték sorra nyerni a mérkőzéseket.

Az egyik ilyen csapat a Palermo és azzal, hogy 4-1-re verték az Udinesét az előző fordulóban, hat pontnyi távolságra kerültek a kiesőhelytől. Ugyanakkor az ezt megelőző 4-0-s vereség a Genoával szemben azt sugallja, hogy finoman szólva sem egy verhetetlen csapatról van szó.

Mindkét együttesnek borzalmas a védekezése, gyakran támad az az érzésünk, hogy még a szél is simán befújja a labdát a hálójukba.

Tipp: Gólok 2,5 felett @ 2.25

 

Atalanta - Sassuolo

US Sassuolo Calcio v Atalanta BC - Serie A : News Photo

Nincs jó formában a Sassuolo, legutóbbi hat meccsükből csak egyet nyertek meg. Viszont még így is jobb statisztikával rendelkeznek, mint szombati ellenfelük: az Atalanta több piros lapot gyűjtött (3), mint amennyi pontot az elmúlt hat fordulóban (2).

Ha a Sassuolo játszana otthon, egy percig sem gondolkodnék a hazain, de tekintve, hogy idegenben lépnek pályára és mindkét csapat gondokkal küzd, inkább az iksz mellé teszem le a voksom.

Tipp: Döntetlen @ 3.25

 

Roma - Frosinone

A Juventus csak óriási nehézségek árán tudta megverni az előző fordulóban az AS Romát, de ez aligha vígasztal bárkit is a Farkasoknál. Most itt a kiváló alkalom, hogy Spalletti mester a visszatérése után végre megszerezze első győzelmét.

Ugyanis a kiesőhelyen álló Frosinone borzalmasan szerepel idegenben. Tíz, vendégként lejátszott meccsen összesen két pontot szereztek, ráadásul a középpályás Mirko Gori eltiltását tölti.

Tipp: Hazai, kapott gól nélkül @ 1.91