Farkasok vs. Zebrák


AS Roma2.95  döntetlen3.25  Juventus2.50
Kilenc pontos lemaradásban van az AS Roma a listavezető Juventusszal szemben, és ha ezen a meccsen nem tartják otthon Tottiék a három pontot, akkor alighanem lemondhatnak a bajnoki címről. Ha úgy küzdenek, mint tették azt a Feyenoord ellen múlt hét csütörtökön, akkor még életben tarthatják a bajnoki címről szőtt álmaikat.

Tavaly októberben igen szoros meccset játszott a két együttes, melyet végül a hazai pályán játszó Juventus nyert meg 3-2-re, pedig a Farkasok még vezettek is 2-1-re. Egyébként amióta Rudi Garcia irányítja az együttest, azóta nincs szerencséje az AS Romának a rangadókkal: például négyből három meccset elveszítettek a Juve ellen és ötből hármat a Napolival szemben.

A hazaiaknál hiányzik majd Maicon, míg a Juventus Andrea Pirlo játékát nélkülözi majd, aki a Dortmund elleni BL meccsen sérült meg. Pirlo hiányából talán még előnyt is kovácsolhatnak a Zebrák, hiszen mondjuk Vidal mozgékonyabb ezen a poszton.

Mindenestre a Juventus nyugodtan játszhat, a nyomás inkább a hazai csapaton van. A Zebrák utoljára 2014. májusában léptek pályára Rómában, akkor 1-0-ra nyertek. Érdekesség, hogy a legutóbbi három alkalommal, amikor Rómában játszottak a csapatok, akkor rendre egy gól született (kétszer az AS Roma nyert 1-0-ra).

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 1.92

Eredmény tipp: AS Roma-Juventus 1-1 @ 6.40