Esélyesebb hazaiak


Juventus1.32  döntetlen5.40  Genoa10.50
Valószínűleg sokakat meglepett, hogy milyen könnyedén nyert Dortmundban a Juventus még a szerdai BL meccsen. Ez nagyban köszönhető volt Tevez nagyszerű játékának – az argentin csatár két góllal és két gólpasszal vette ki részét a 3-0-s győzelemből.

Vélhetően maradt még ott, ahonnan ez jött és a listavezetőnek nem okoz majd különösebb gondot a Genoa vendégjátéka. Egyébként a Juventus a Fiorentina elleni kupavereség óta három tétmeccset játszott és mindhármat kapott gól nélkül nyerte meg. Az egyik az előbb emlegetett dortmundi siker volt, míg a bajnokság előző két fordulójában a Sassuolo és a Palermo ellen is 1-0-ra nyertek a Zebrák.

Az első hattól jócskán leszakadva, de a középmezőny elején áll a Genoa. Az előző három fordulóban két pontot szereztek, múlt héten a Chievo házigazdájaként kikaptak 1-0-ra. A Juve ellen szoktak meglepetéseket okozni, például tavaly októberben1-0-ra legyőzték a Zebrákat (igaz, az Genovában történt) és általánosságban elmondható, hogy szoros meccseket játszanak a torinói csapat ellen.

Tipp: Gólok 3,25 alatt @ 1.50


Lazio1.38  döntetlen4.90  Verona9.00
Nagyszerű formában van a Lazio, zsinórban öt bajnokit nyertek meg, nem véletlenül várhatják a harmadik helyről a fordulót. Ezalatt az öt meccs alatt összesen 12 gólt rúgtak – ebből élből négyet a szintén jó formában lévő Fiorentinának – és csak egyet kaptak.

A Veronáról ilyen sok jót már nem lehet elmondani, bár az kétségtelen, hogy összeszedték magukat az utóbbi időkben. Az elmúlt négy fordulóban nem találtak legyőzőre, ilyesmire utoljára a szezon elején akadt példa. Az előző fordulóban hazai pályán 2-0-ra verték a Napolit, ami azért komoly fegyvertény. Idegenben viszont ritkán érnek el jó eredményt bár az elég valószínű, hogy nem adják majd könnyen a bőrüket.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.00


Napoli1.44  döntetlen4.50  Atalanta7.60
Egy 0-0-s döntetlen is elég volt az Európa Ligában ahhoz, hogy továbbjusson csütörtökön a Napoli a Dinamo Moszkvával szemben. Mint ahogy az előbb szóba került, a bajnokság előző fordulójában Veronában kaptak ki. Otthon viszont nem olyan rossz a Napoli mérlege, ritkán veszítenek mérkőzést. Legutóbb a Juventus tudott nyerni náluk, ez még az éve elején történt és azóta veretlenek Benítezék.

Zsinórban kétszer is gól nélküli döntetlent játszott az Atalanta legutóbbi két bajnokiján (előbb a csődbe ment Parma ellen, majd az Udinese házigazdájaként). Idegenbeli mérlegük ebben az évben 1-1-3, Nápolyban három évvel ezelőtt nyertek utoljára.

Tipp: Gólok száma az első félidőben 1,5 alatt @ 1.45

Eredő odds: 4.35