Egymásnak esnek a Juve üldözői


Firoentina–Sassulo
Sok gólra nem számíthatunk ezen az összecsapáson, ugyanis a Fiorentina eddig mindössze kilenc alkalommal talált be hazai pályán ebben a szezonban. Bár az is igaz, hogy a Sassulo meg a legutóbbi 24 meccsén csak egyszer nem szerzett gólt.

A hazai csapat leginkább Federico Bernardeschi formájában bízhat: a támadó öt gólt rúgott a legutóbbi hat mérkőzésén.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez 1.79


AS Roma–AC Milan
Mindkét csapat 32 pontot gyűjtött eddig és holtversenyben állnak a második helyen. A listavezető Juventus hét ponttal előzi meg őket – a Zebrák ugye egy meccsel többet játszottak.

Ha összehasonlítjuk a két csapat játékát, akkor arra jutunk, hogy az AS Roma játssza jelenleg a szebb és eredményesebb focit, ezt a 35 lőtt góljuk is alátámasztja. Életveszélyesen kontráznak és ahhoz képest, hogy mennyire fiatal csapatról van szó, általában nyoma sincs kapkodásnak.

A hazai együttes jelenleg erősebb a Milannal – főleg ha senki sem sérült a keretből – és hazai pályán bárkire veszélyesek a Farkasok. Ugyanakkor Mohamed Salah sérülésével sokat veszített dinamizmusából az AS Roma és ugyan nélküle is megverték múlt héten 2-0-ra a Laziót, az egyiptomi játékos hiánya elég feltűnő volt.

Tipp: Döntetlen 4.25