Egy jó formában lévő AC Milan várja a Juventust


Sampdoria - Genoa

A két együttes párharca komoly múltra tekint vissza és ez lesz a 113. alkalom, hogy egymásnak feszül Genova két csapata, a Sampdoria és a Genoa. Ugyanakkor egyik gárda sincs valami jó formában mostanság: szeptember óta összesen egy győzelmet tudott fölmutatni a két csapat összesen.

A Genoa számára az is kihívást jelent újabban, hogy tizenegy emberrel fejezze a be a meccseket – a legutóbbi három összecsapásuk során összesen négy piros lapot gyűjtöttek be a játékosaik. Most is parázs mérkőzésre számíthatunk, illetve arra, hogy a Genoa gólt szerez. Ugyanis a Samp’ a második forduló óta rendre legalább egy gólt kap a bajnoki meccsein. Ráadásul Giovanni Simeone remek formában van, a legutóbbi három meccsén két gólt szerzett.

Tipp: Simeone gól 3.95

 

Milan - Juventus

Végre magára talált az AC Milan? Nyolc forduló alatt 16 pontot gyűjtöttek és ilyen jó szezonrajtra a 2010/11-es idény óta nem volt náluk példa (akkor bajnok is lett a milánói gárda).

Azt persze senki nem gondolja komolyan, hogy ebben a szezonban megismétlik az akkori teljesítményüket. De vajon képes lehet-e arra az AC Milan, hogy most legyőzze a Juventust? Nos, ez majd kiderül szombat este, viszont az kétségtelen, hogy M’Baye Niang nagyszerű formában van, Carlos Bacca továbbra is gólerős, Gianluigi Donnarumma pedig bravúrt bravúrra halmoz a kapuban. Hovatovább még maga Gigi Buffon is dicsérte a fiatal hálóőrt. 

Mindezt figyelembe véve akár még egy hazai győzelmet is láthatunk és amilyen magas odds van erre, bőven megéri kockáztatni.

Tipp: Hazai 4.50