Derby d’Italia és plusz egy meccs


Inter2.20  döntetlen3.30  Juventus3.40
Az Inter még elcsípheti az ötödik helyet, (ami EL indulást ér) de ehhez gyakorlatilag meg kéne nyernie a hátralévő meccseket, illetve a vetélytársaknak is botlania kell. Egyébként az előző fordulóban a Lazio otthonából hozták el a három pontot és most meglehet újabb győzelem.

A Juve ugyanis már megnyerte bajnokságot és egy igen fárasztó madridi túrán van túl. Ha mindez még nem lenne elég, akkor jusson eszünkbe, hogy a jövő hét szerdán kupadöntőt játszik a Juventus a Lazioval.

Így aztán Allegrinek mindenképpen sok helyen kell változtatnia annak érdekében, hogy a kulcsjátékosok pihentek legyenek (már amennyire ez lehetséges a szezon végén). Mondjuk Morata és Marchisio eltiltás miatt amúgy sem játszhat a kupadöntőn, úgyhogy ők valószínűleg pályára lépnek majd szombaton.

Tipp: 1X @ 1.32


Sampdoria3.00  döntetlen3.30  Lazio2.45
Ha már az előbb szóba került az ötödik hely és az azzal járó Európa Liga indulás, feltétlenül meg kell említeni, hogy bizony a Samp’ is erre pályázik és az esélyei is jobbak, mint az Internek. Ehhez persze most is három pont kell csakúgy, mint a múlt héten Udinében. Nem mellesleg a 4-1-es győzelem az előző fordulóban egy hat fordulón át tartó nyeretlenségi széria végét jelentette a Sampdoriánál.

A Lazio 2-1-re kikapott az előző fordulóban az Intertől, de még mindig komoly versenyben van az AS Romával a második helyért.

A két csapat Genovában ritkán produkál gólzáporos meccset, bízzunk benne, hogy ez most sem lesz másképp.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 2.35

Eredő odds: 3.10