Derby d’Italia és egyéb mérkőzések


Inter 3.40, döntetlen 3.25, Juventus 2.20
Legutóbb a Tottenhamet látta vendégül az Inter, azonban hiába nyertek 4-1-re a londoni csapat ellen, kiestek az Európa Ligából. Előtte a Bolognától kaptak ki otthon 1-0-ra. Ez az év eddig nem az Interről szól, 2013-ban tíz meccsből csak hármat nyertek meg három döntetlen és négy vereség mellett. Hazai pályán utoljára a Chievo ellen tudtak győzni még február elején.

Egészen más a helyzet a Juventus háza a táján, a torinói csapat kiválóan teljesít. Továbbjutottak a BL-ben, a bajnokságot pedig kilenc ponttal vezetik. 2013-ban csupán a Sampdoria és a Roma ellen kaptak ki. A római vereséget követő négy meccsből hármat megnyertek és egyszer játszottak döntetlent a Napoli vendégeként. Idegenbeli mérlegük 9-3-2.

Tipp: Inter – Juventus 2-2 @ 15.00

Lazio 2.00, döntetlen 3.30, Catania 4.00
Az EL-ben simán továbbjutott a Lazio, viszont a bajnokságban nem megy jól nekik. Az előző fordulóban 1-0-ra kikaptak Torinóban, előtte meg a Fiorentinával nem tudtak mit kezdeni otthon (0-2). Három meccs alatt nulla pontot szereztek, hazai környezetben utoljára a Pescara ellen nyertek február végén.

A Catania hozza a kötelezőt, utóbbi öt meccsükből hármat nyertek, kettőt elveszítettek (a Juventus és az Inter ellen). Idegenben utoljára Parma ellen győztek 2-1-re körülbelül egy hónappal ezelőtt. Nem mondhatni, hogy otthonuktól távol brillíroznának, mérlegük 3-4-7.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.78

Chievo 5.00, döntetlen 3.50, Milan 1.75
A Chievo egyre távolabb kerül a kiesést jelentő helyektől, utolsó két bajnokijukat kapott gól nélkül nyerték. A kérdés csupán annyi, hogy a válogatott szünet mennyire törte meg lendületüket. Mondjuk 3-0-ra megverték a Lugano csapatát barátságos meccsen, úgy tűnik tehát, hogy nem volt különösebb hatással rájuk a kihagyás.

A Milan viszont komolyabb ellenfél, 11 meccs óta veretlenek a bajnokságban. Idegenben is rég kaptak ki, utoljára Rómában kapituláltak, még tavaly. Ebben az évben három döntetlen és két győzelem a mérlegük más pályákon.

Tipp: Chievo – Milan 1-1 @ 7.00