Déli-mix: Rangadók Olaszországban


Roma 1.80, döntetlen 3.50, AC Milan 4.50
Remek formában van a Roma, a Nápolyban elszenvedett március elejei vereségük óta az összes bajnoki meccsüket megnyerték, szám szerint nyolcat. Múlt héten Firenzében győztek 1-0-ra. Hazai mérlegük nagyon jó, utoljára majd’ egy évvel ezelőtt veszítettek bajnoki meccsen pályaválasztóként. Tavaszi mérlegük otthoni környezetben 7-1-0, az Inter tudott tőlük pontot rabolni még március elsején (0-0).

Most már kijelenthető, hogy magára talált a Milan, hiszen hat meccses veretlenségi sorozatot produkáltak, ráadásul legutóbbi öt bajnokijukat megnyerték. Múlt héten hazai pályán győztek 3-0-ra a Livorno ellen. Legutóbbi két Roma elleni meccsük egyaránt döntetlenre végződött, igaz mindkettőt Milánóban rendezték. Amikor utoljára Rómában jártak (2012 decembere) akkor 4-2-re kikaptak.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.20

Inter 2.25, döntetlen 3.40, Napoli 3.10
Március vég óta veretlen az Inter, igaz eggyel több döntetlent számlálhatnak, mint győzelmet (három iksz és két győzelem). Legutóbbi két bajnoki meccsüket megnyerték, mindkettőt idegenben (Sampdoria 0-4, Parma 0-2). Egyébként vendégként több pontot gyűjtöttek, mint otthon, hazai mérlegük 2014-ben 2-5-1.

Udinében ikszelt a Napoli az előző fordulóban és már nincs igazán veszélyben a harmadik helyük. Idegenbeli mérlegük tavasszal 4-3-2. A tavalyi évben kétszer is legyőzték az Intert, igaz mindkét meccset Nápolyban rendezték. Utoljára 2012 szeptemberében játszottak az Inter vendégeként azt a meccset 2-1-re elveszítették.

Tipp: 1X @ 1.35

Espanyol 1.67, döntetlen 3.80, Almería 5.25
Legutóbbi négy bajnokiján összesen egy pontot szerzett az Espanyol, az előző fordulóban a Real Sociedad vendégeként kaptak ki 2-1-re. Hazai mérlegük ebben a naptári évben 3-2-3. Az Almería ellen többnyire be szokták húzni a meccseket, ha otthon fogadják őket. Bár az is igaz, hogy utoljára 2010-ben játszottak velük hazai pályán.

Mondjuk az Almería nincs jó formában, zsinórban négy bajnoki meccset is elveszített. Idegenbeli mérlegük pedig még gyalázatosabb, tavasszal konkrétan az összes meccsüket elveszítették vendégként.

Tipp: Az Espanyol nyeri a meccset @ 1.67

Villareal 7.00, döntetlen 4.60, Barcelona 1.45
Malagában kapott ki 2-0-ra múlt héten a Villareal. Ez annyira nem okozott nagy meglepetést, hiszen idegenben nem túl acélosak. Hazai pályán viszont már több, mint egy hónapja veretlenek. Utolsó otthoni vereségük óta három ikszet (mindhárom meccs 1-1-re végződött) és egy 1-0-s győzelmet könyvelhetnek el.

A múlt héten 2-1-re nyert a Barcelona az Athletic Club Bilbao házigazdájaként, előtte viszont három tétmeccset is elbuktak zsinórban Messiék. Döcög tehát a Barca szekere, de valószínűleg ezt az idegenbeli bajnokit behúzzák majd.

Tipp: Gólok száma több mint 2.5 @ 1.55

A kombináció eredő szorzója @ 7.69