Déli-mix: Inzaghival nem megy a Milannak


Milan1.92  döntetlen3.50  Genoa4.10
Már-már közhelynek számít, hogy mennyire gyenge szezont fut a Milan (már megint) de hát tényleg ez a szomorú valóság. Hétvégén a változatosság kedvéért Udinében kapott ki Inzaghi csapata 2-1-re, ez volt a kilencedik vereségük a Serie A aktuális kiírásában.

Sajtóhírek szerint Berlusconi már rögtön a meccs után meneszteni akarta Inzaghit, de úgy fest, a tréner marad a szezon végéig. Emellett arról is lehetett olvasni, hogy igencsak megromlott az edző és a játékosok közötti viszony, ez pedig sosem kecsegtet túl sok jóval.

A Genoa pedig van annyira masszív középcsapat (vagy inkább felső-közép?), hogy kihasználja ezt a helyzetet és pontot vagy éppen pontokat raboljon Milánóból.

Tipp: X2 @ 1.89


Juventus1.68  döntetlen3.85  Fiorentina5.15
Hiába lőtt Pirlo óriási gólt vasárnap a torinói derbin, a Juventus 2-1-re kikapott ősi riválisa otthonában. Utoljára 1995 áprilisában veszített a Juve városi rangadón és ez a húsz év még akkor is sok, ha tudjuk, hogy a Torino jó pár évet töltött alacsonyabb osztályban.

Egy hónapon belül ez volt a második veresége a Juventusnak, na nem mintha ettől veszélybe került volna a bajnoki címük, még mindig toronymagasan vezetik a mezőnyt. Hazai pályán igen jó mérlegük van, a szezonban mindössze kétszer ikszeltek és a többi bajnokit megnyerték.

A vendégek hazai környezetben kaptak ki vasárnap Cagliaritól 3-1-re. Bebizonyosodott, hogy a Fiorentina tényleg beáldozza a bajnokikat a sikeres Európa Liga szereplés érdekében. Ugyanakkor az elődöntő csak a jövő héten lesz, így aztán még az sem kizárt, hogy pontot szereznek Torinóban.

Tipp: Félidőben X @ 2.20


Real Madrid1.07  döntetlen13.00  Almería26.00
Tegnap 6-0-ra nyert a Barcelona így aztán a madridiaknak is győzni kell, ha nem akarnak még jobban leszakadni öt fordulóval a bajnokság vége előtt. Persze az Almería nem az az ellenfél amelytől olyan nagyon tartania kéne Ronaldóéknak, úgyhogy szinte száz százalékra vehető a hazai győzelem. A kérdés csupán annyi, hogy mennyivel nyer a Real.

A két csapat közelmúltban született egymás elleni eredményeit elnézve sok gólos Real Madrid sikerre van kilátás. Már csak azért is, mert az Almería leginkább csak otthon gyűjtögette pontjait és legutóbbi két idegenbeli meccsét rúgott gól nélkül veszítette el.

Tipp: James Rodríguez gól @ 2.04

Eredő odds: 8.48