A Bolognán állhat bosszút a Napoli


BolognaNapoli

Nagy meglepetést okozott, hogy a Napoli csupán egy ikszre volt képes hazai pályán a Palermo ellen múlt vasárnap (1-1). Ezzel ugyan még maradtak az első három között, de ha továbbra is ott akarnak maradni, akkor pontokra van szükségük. Igen ám, de Bolognában 2013 óta nem tudtak nyerni a nápolyiak. 

Maurizi Sarri valószínűleg nem változtat az eddig sikeres támadó trión, azaz Dries Mertens, José Callejón és Lorenzo Insigne kaphat megint lehetőséget annak ellenére, hogy Leonardo Pavoletti is egészséges már, illetve Arkadiusz Milik is a padon ült már az előző fordulóban, négy hónapos kihagyást követően.

Kalidou Koulibaly is visszatért az Afrika Kupáról a védelem tengelyébe és vele együtt igazán ütős hátvédsora van a Napolinak. Ugyanis mielőtt távozott, a dél-olasz együttes öt meccsből hármat kapott gól nélkül hozott le. 

Ugyanakkor a Bolognát hazai pályán nem egyszerű legyűrni, főleg ha Nagy Ádám is a pályán van. Ebben a szezonban egyszer sem kaptak otthon két gólnál többet, egészen pontosan csak az Atalantának sikerült ennyit lőnie Bolognában.

Tipp: Gólok száma 2,5 alatt 2.23