A Bologna meglepheti a Juventust is


Bologna 5.75, döntetlen 3.60, Juventus 1.65
Jó formában van a Bologna, utóbbi három meccsüket megnyerték, a múlt héten ráadásul Milánóban győzték le az Intert 1-0-ra. Most egy újabb nagycsapat skalpját gyűjthetik be. Hazai pályán amúgy is jól szerepel a Bologna, a 2013-as esztendőben négy meccset játszottak otthon, amiből az utolsó kettőt megnyerték, a másik kettőn pedig döntetlent játszottak. Kilenc gólt rúgtak és ötöt kaptak.

A Roma elleni vereséget követően helyreállt Torinóban az élet rendje, a Juve (leszámítva a Napoli elleni 1-1-et) az utána következő meccseit megnyerte, és a BL-ben is a legjobb nyolc között van a gárda. Viszont ha utóbbi négy idegenbeli fellépésüket nézzük, akkor már nem olyan rózsás a helyzet, csak a Chievo vendégeként tudtak nyerni, a többi meccsen két döntetlen és egy vereség jött össze. Ez a bolognai vendégjáték is durván döntetlen szagú. Főleg azért, mert a Juventus kilenc ponttal vezeti a tabellát, tehát egy iksz esetén nem dőlne össze a világ.

Tipp: Bologna - Juventus 1-1 @ 7.25

AC Milan 1.25, döntetlen 5.75, Palermo 11.50
A tökutolsó Palermo ellen illene behúzni a Milannak a meccset, és elég valószínű, hogy nem lesz ezzel különösebb probléma, még akkor sem, ha a héten a Barca igencsak helyre rakta Flaminiéket. Még akár a hendikeppes fogadáson is megéri elgondolkodni. Ugyanis a Milan tavaly november óta rendre megnyeri hazai mérkőzéseit. Legutóbb a Laziot küldték haza egy hármassal, az ezt megelőző négy hazai meccset 2-1-re nyerték meg.

A Palermo idei teljesítményére nehéz jelzőket találni. Talán a Videoton szurkolók által hangoztatott k****gyenge elég kifejező. Utoljára tavaly november végén nyertek meccset, azóta maximum egy pontokat tudnak összeszedni. Utolsó idegenbeli győzelmükre maximum a legelvakultabb szurkolók emlékeznek, mivel tavaly áprilisban fordult elő utoljára ilyen csoda. 2013-ban eddig ötször játszottak idegenben három döntetlen és két vereség jött össze.

Tipp: Hendikeppes fogadás (0-2), a Milan nyeri a meccset @ 2.90

Sampdoria 2.20, döntetlen 3.35, Inter 3.30
A Cagliari vendégeként kapott ki múlt héten a Samp’ (3-1), most viszont hazai pályán fogadják az Intert. Otthon jól megy a genovai csapatnak, zsinórban négy meccset nyertek eddig, tizenkét gólt rúgtak és csak kettőt kaptak.

Tegye föl a kezét, aki érti mi folyik az Internél mostanában. Cassano az edzővel verekszik, olasz lapok szerint meg már Stramaccioni utódját keresik. Vereség a Bolognától otthon, majd pár nappal később 4-1-re verik a Tottenhamot, bár a továbbjutás így sem jött össze. Most Genovában nem sok jóra számíthatnak a kék-feketék, pedig úgy kéne most a három pont, mint éhezőnek a falat kenyér.

Tipp: A Sampdoria nyeri a meccset @ 2.20