Bikák, Zebrák és a többiek


Palermo 2.25, döntetlen 3.40, Inter 3.20
Rendesen gyűjtögeti mostanában a pontocskákat a Palermo. A 18. (kieső) helyen álló csapat már csak egy pontra van a bennmaradástól. Utóbbi négy meccsükön nyolc pontot szereztek, a múlt héten ikszeltek a Catania vendégeként. Hazai pályán két mérkőzés óta veretlenek, a Romát 2-0-ra verték, ezt követően 1-1-es döntetlent játszottak a Bologna ellen.

Az Inter három elvesztett mérkőzés után tudott nyerni múlt héten a Parma vendéglátójaként. Az Európa Ligát érő ötödik helyen vannak, de mögöttük csak egy ponttal van lemaradva a Roma. Legutóbbi idegenbeli meccsükön 2-0-ra kikaptak a Cagliaritól. Tavasszal nem megy nekik, ha nem ők a pályaválasztók, mérlegük 2-1-4.

Tipp: Döntetlen @ 3.40

Torino 5.75, döntetlen 3.65, Juventus 1.65
Az előző két fordulóban kikapott a Torino, előbb a Romától otthon, majd a Fiorentina vendégeként, négy forduló óta nyeretlenek a Bikák. Kiesési gondjaik talán nem lesznek, de azért nem ártana még pontokat gyűjtenie a 16. helyen álló csapatnak. Utolsó hazai győzelmüknek március közepén örülhettek, akkor a Laziot sikerült megverniük (1-0).

Kiegyensúlyozott, jó teljesítményének köszönhetően már öt fordulóval a vége előtt bajnok lehetett volna a Juventus, ha kedvezően alakulnak számára az eredmények. A bajnokavatás most még elmarad, ellenben a Zebrák valószínűleg behúzzák a városi derbit. Nyolc meccses veretlenségi sorozatuk igencsak meggyőző, ráadásul hét meccset meg is nyertek és csak Nápolyban játszottak döntetlent március elsején.

Tipp: Az első fél órában nem lesz gól @ 1.90

AC Milan 1.33, döntetlen 5.00, Catania 10.00
Még április elején, a Fiorentina elleni döntetlennel megtört a Milan lendülete, azóta nem tudtak nyerni. Iksz a Napolival hazai pályán, majd a múlt héten 1-0-ás vereség a Juve otthonában. Most illene begyűjteniük a három pontot, mert negyedik Fiorentina tapad rájuk.

Zsinórban háromszor játszott döntetlent a Catania, múlt héten a Palermo házigazdájaként hoztak össze ikszet. Tavasszal nem sok dicsőség termett nekik idegenben, vonatkozó mérlegük 2-2-3. Egy gólnál többet ritkán lőnek más pályákon.

Tipp: Milan – Catania 2-1 @ 8.50