Balotellié lehet az utolsó szó


Udinese – Empoli

„Ha nem lősz gólokat, akkor annak komoly ára lehet” – fogalmazott Stefano Colantuono, az Udinese mestere a Laziótól elszenvedett vereség után. Csapata egyébként már megtapasztalta az érem mindkét oldalát: az Udinese eddig egyszer tudott nyerni három forduló alatt, amikor a nyitányon legyőzte 1-0-ra a Juventust annak ellenére, hogy az udineiek csak hat lövést eresztettek el a kapu felé, míg a Juve 21 alkalommal próbálkozott azon a meccsen. Az ezt követő két bajnokin nem tudott gólt lőni az Udinese.

Ahogy eddig, most is Antonio Di Natale az, akitől a gólt/gólokat várják. A csatár egyébként már három gólt szerzett az Empoli ellen két meccs alatt.

Di Natale gól – 2.60

 

Milan – Palermo

FBL-ITA-SERIEA-MILAN-EMPOLI : News Photo

Mario Balotelli kissé melankólikus hangulatban volt a héten: „Mit tettem rosszul, hogy sosem tapasztaltam meg az igaz szerelmet?” – tette föl a kérdését 3,67 milli Twitter-követőjének. Egyikük azt válaszolta erre, hogy „aláírtál a Liverpoolhoz.”

A csatár ugyan még keresi társát az életben, viszont az kétségtelen, hogy a futballban most ott van, ahová tartozik. Balotelli kivirult a Milanban, az Inter elleni derbin úgy futballozott, ahogyan azt a Liverpoolban soha nem láttuk tőle. Valószínűleg a padon kezd majd szombaton, de nagy meglepetés volna, ha nem cserélnék be a második félidőre. 

Balotelli lövi az utolsó gólt – 5.10