A bajnoki címvédő Milánóba megy


Inter 3.40, döntetlen 3.30, Juventus 2.10
Veretlenül várhatja a Juvét az Inter: a nyitófordulóban a Genoát küldték haza 2-0-al, majd Cataniában győztek 3-0-ra. Az igazi megmérettetés viszont csak most következik. Márciusban 2-1-re kikaptak hazai pályán a Juventustól, van tehát miért revánsot venni.

A Juve is megnyerte első két meccsét, a bajnokság nyitófordulójában a Sampdoriát verték meg 1-0-ra, majd a rákövetkező héten a Laziot intézték el 4-1-re. (Egy hónapon belül kétszer verték meg nagyon a római csapatot, pár héttel a bajnoki mérkőzés előtt az olasz Szuperkupa döntőjében 4-0-ra nyertek ellenük a Zebrák.) Az amúgy sem gyenge keret csak tovább erősödött nyáron, így akár vendéggyőzelem is születhet, de az ikszet sem lehet kizárni.

Tipp: Döntetlen @ 3.30

Napoli 1.38, döntetlen 4.40, Atalanta 8.50
3-0-ás győzelemmel nyitotta a szezont hazai pályán a Napoli, a Bologna volt az áldozat. Ezt követően a Chievo otthonában nyertek 4-2-re. Hiába adták el nyáron legnagyobb sztárjukat, nagy eséllyel idén is hasonlóan jó teljesítményt várható a nápolyiaktól, mint amilyet tavaly láthattunk tőlük.

A Cagliari otthonában kapott ki az Atalanta az első fordulóban (2-1), majd 2-0-ra nyertek egy hét múlva a Torino házigazdájaként. Március közepén jártak utoljára Nápolyban, akkor 3-2-re kikaptak.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.30

Torino 4.25, döntetlen 3.50, AC Milan 1.80
Az újonc Sassuolo elleni 2-0-ás győzelemmel kezdte a szezont a Torino, majd ugyanilyen arányban kaptak ki az Atlanata vendégeként. Most az a Milán látogat hozzájuk, amely ellen utoljára 2001-ben sikerült nyerrniük, azóta maximum csak döntetlent tudtak kiharcolni velük szemben.

Óriási megleptésre vereséggel kezdte a szezont az AC Milan, 2-1-re kaptak ki a Hellas Verona otthonában. Ezt követően 3-1-re verték meg a San Siroban a Cagliarit. Ez az idegenbeli meccsük hasonlóan neccesnek bizonyulhat, nem lennék meglepeve, ha egy pontot Torinóban hagynának.

Tipp: Döntetlen @ 3.50