Baccáról szólhat a szombat este


Verona - Bologna

A Verona az egyetlen olyan csapat a Serie A mezőnyében, amely még nem tudott bajnokit nyerni a szezonban. Hatszor ikszeltek és ötször kikaptak, mindez az utolsó előtti helyezéshez volt elég. Ha most nem tudnak nyerni az őket mindössze három ponttal megelőző Bologna ellen, akkor már most keresztet vethetnek az első osztályú tagságukra.

A hazaiak szempontjából nem túl ideális ennek a meccsnek az időpontja, legalábbis abból a szempontból, hogy a Bolognát alaposan felrázta az új edző, Roberto Donadoni érkezése és az előző fordulóban 3-0-ra verték az Atalantát.

A Verona ráadásul elveszítette az egyik legjobb játékosát: Federico Viviani sérv miatt nem állhat csapata rendelkezésére.

Tipp: X2 – 1.71

 

Milan - Atalanta

Két héttel ezelőtt arról cikkeztek az olasz lapok, hogy Sinisa Mihajlovic könnyen elveszítheti az állását, ha nem szedi gyorsan magát össze a Milan. Azóta három bajnokit nyert meg zsinórban az AC Milan és ez máris más megvilágításba helyezi a Mihajlovic helyzetét. Ráadásul egy igen kellemes ellenfél érkezik hozzájuk: az Atalanta idegenben eddig csupán négy pontot tudott szerezni a szezon során.

A vendégcsapat összesen tizenegy gólt kapott hat idegenbeli túrája során és ez a tény különösen Carlos Bacca számára jelent nagy lehetőséget, aki a Milan legutóbbi négy meccsén három gólt szerzett.

Tipp: Bacca gól @ 2.35