Az AS Roma újra versenyben van a bajnoki címért


AC Milan–Pescara
Durván arcon legyintette a valóság az AC Milant a hétközi fordulóban, amikor 3-0-ra kikapott a Genoa vendégeként. Ugyanakkor egyetlen vesztes meccs nem tesz minden előzményt zárójelbe. A Milannak nem elég bő a kerete ahhoz, hogy a bajnoki címre reális esélye legyen és Vincenzo Montella inkább pihentette kedden Abatét és Susót – ennek meg is lett az eredménye. Viszont mindkét futballista játékára számíthatunk vasárnap.

A Milan hazai pályán átlagosan két gólt szerez meccsenként, a Pescara meg eddig összesen hetet kapott idegenben. A hazai csapat általában a második félidőben viszi dűlőre a dolgot, míg a vendégek többnyire a meccsek hajráiban omlanak össze. Ebben a szezonban összesen 17 gólt kapott a Pescara (a kupameccseket is beleszámolva) és ezekből 14-et a második félidőben.

Tipp: Gólok száma a második félidőben 1,5 felett 1.85


Empoli–AS Roma
A rómaiak zsinórban négy bajnoki meccset megnyertek és ezek során összesen 12 gólt rúgtak. Ezzel a teljesítménnyel újra bejelentkeztek a bajnoki címért. Ám még így sem fenékig tejfel a Farkasok élete, hiszen a hétközi fordulóban elvesztették Alessandro Florenzit, akinek a visszatérésére elég sokat kell majd várni.

Viszont Florenzi nélkül is hoznia kell ezt a mérkőzést az AS Romának, már csak azért is, mert az Empoli a legutóbbi 10 bajnoki meccsén kilenc alkalommal még csak gólt sem szerzett.

Tipp: Fogadás hendikeppel (1-0) AS Roma 2.48


Sampdoria–Inter
A Torino elleni győzelemmel Frank De Boer megmenekült a kirúgástól, de ez alighanem csak pillanatnyi állapot. Sajtóhírek arról szólnak, hogy már keresik az utódját és a maradásra csak akkor van esélye a hollandnak, ha minden meccsét megnyeri.

Ehhez elsősorban a gólszerzést kéne valahogy felpörgetniük. Ebben a szezonban eddig 13 alkalommal voltak eredményesek az Inter játékosai és ezekből Icardi egymaga nyolcat lőtt. Ha csak egy emberen múlik egy csapat eredményesség elöl, az sosem szerencsés.

Tipp: Döntetlen 3.40