Az AS Roma idegenben, az AC Milan otthon győzhet


Empoli - Roma 

Luciano Spalletti valószínűleg már megbocsátott Tottinak és nevezi az Emploi elleni bajnokira. Az AS Roma élő legendája a múlt héten balhézott össze edzőjével egy rosszul sikerült nyilatkozat miatt. Egyébként Spalletti visszatérése óta még nem lépett pályára kezdőként Totti de egy olyan ellenfél ellen, mint a hét meccses nyeretlenséggel bíró Empoli, azért illene pályára küldeni a legendás tízest.

A Farkasok legutóbbi öt bajnokijukból ötöt megnyertek, ugyanakkor Spalletti előzőleg sosem hozta el a három pontot az Empoli otthonából az AS Roma edzőjeként. Viszont most elég valószínű, hogy megtörik számára ez a rossz sorozat, már csak azért is, mert a hazai csapatból két alapember is hiányzik majd: Ricky Saponara és Lorenzo Tonelli.

Tipp: Vendég @ 1.85

 

Milan - Torino

Miután az AC Milán túlélte a nápolyi kiruccanást, hazai pályán fogad egy olyan csapatot, amely igen előzékenynek bizonyult velük szemben az elmúlt időszakban. A Torino ugyanis utoljára 2001-ben tudta megverni a Milant és Milánóban egy torinói vendéggyőzelemre utoljára 1985-ben akadt példa.

Nem túl valószínű, hogy majd most törlesztnek a vendégek, ugyanis nem megy valami jól a Torino szekere, sokan már az edző, Giampiero Ventura fejét követelik.

Tipp: Hazai @ 1.75