Az AS Roma gólt fog kapni, de ettől még megveri majd az Intert


Juventus - Torino

Tényleg elképesztő, amit a Juventus produkál és nem jó értelemben véve. Az előző szezonban összesen hetvenkét gólt szereztek és zsinórban a negyedik bajnoki címüket gyűjtötték be. Most tíz forduló alatt mindössze kilenc gólnál járnak és a szerdai 1-0-s vereségük a Sassulo ellen volt a harmadik olyan bajnokijuk, ahol nem találtak be.

Az elmúlt években a Zebrák magabiztosan léphettek pályára városi riválisukkal szemben, de már ennek is vége szakadt áprilisban, amikor 20 év után tudott ellenük nyerni a Torino.

A vendégek úgy készülhet a Juventus ellen, hogy a tabellán megelőzi Pogbáékat. Erre 1993 óta nem volt példa. Ugyanakkor a Torino hullámvölgybe került az elmúlt hetekben – négy fordulója nyeretlenek és ezalatt összesen kilenc gólt kaptak. Ugyanakkor biztos, hogy nem feltartott kézzel lépnek majd pályára Giampiero Ventura fiai.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.07

 

Inter - Roma

Két totálisan különböző stílusú csapat találkozik majd szombat este a San Siróban. Az AS Roma jelenleg a Serie A legeredményesebb csapata huszonöt lőtt góllal, de csak egyszer fordult elő tíz forduló alatt, hogy ne kaptak volna gólt. Ezzel szemben az Inter már hat olyan bajnokin van túl, ahol az ellenfelek nem tudták bevenni a hálójukat, viszont meccsenként átlagosan csak egy gólt szereznek.

A vendégeket talán zavarhatja, hogy pont egy sorsdöntő BL meccs előtt (jövő hét szerdán fogadják a Leverkusent) kell egy olyan ellenféllel játszaniuk, amely szintén a bajnoki címre hajt. Ugyanakkor a Juventus és a Fiorentina elleni meccseket már behúzták a Farkasok és ez kellő önbizalmat adhat nekik akkor is, ha esetleg nem a legerősebb csapattal állnának majd ki.

Ráadásul az Internél Felipe Melo eltiltás miatt kihagyja a meccset, így a remek formában lévő római támadóknak még több elehetősége adódhat majd a milánói kapu előtt.

Tipp: Vendég, és mindkét csapat gólt szerez @ 4.75