Az AS Roma elbukhatja a második helyért folyó harcot


Genoa - Roma

Tart a versenyfutás a második helyért és mivel egy héttel ezelőtt Radja Nainggolan kései góljával 1-0-ra nyert az AS Roma hazai pályán a Napoli ellen, a Farkasok fölzárkóztak a nápolyi csapat mögé, hátrányuk mindössze két pont. A harmadik helyezett rómaiak csak akkor kapaszkodhatnak föl a második helyre, ha győznek a Genoa vendégeként és a Napoli majd nem tud nyerni otthon.

Ugyanakkor nem lesz könnyű dolga Tottiéknak, mert a Genoa jó formában van: előzőleg zsinórban öt bajnokit is megnyert hazai pályán. Gian Piero Gasperini edző számára pedig extra motivációt jelent, hogy egykori klubját fogadják. Ráadásul az utóbbi hetekben sokat fejlődött a Genoa és nem titkoltan meglepetésre készülnek a hazaiak az AS Roma ellen, akik eltiltás miatt nélkülözni kényszerülnek Miralem Pjanic játékát a középpályán. 

Tipp: Hazai @ 5.50

 

Napoli - Atalanta

Az idei szezonban a Napoli produkálta a legjobb hazai teljesítményt, míg a vendégek mindössze 12 pontot szereztek eddig, ha nem ők voltak a pályaválasztók.

A hazaiaknál visszatért Gonzalo Higuaín, aki versenyben van az Aranycipőért, úgyhogy a kérdés itt nem az, hogy győz-e a Napoli, hanem inkább az, mennyi lesz közte. 

Tipp: Hazai, kapott gól nélkül @ 1.89