Az Inter visszatérhet a siker útjára


Lazio - Juventus

A Juventus egyre feljebb kúszik a tabellán, a Lazio viszont pont ellenkezőleg: erősen lefelé tart. A római csapat még az előkelő harmadik pozíciót foglalta el október elején, most pedig már a tízedik. Ennek leginkább az az oka, hogy legutóbbi hét bajnoki mérkőzésén csupán négy pontot gyűjtött a gárda.

Nagyon úgy fest, hogy a pénteki csörtén sem gyarapítja tovább pontjait a Lazio. Ugyan a Juventus középpályájáról eltiltás miatt hiányzik majd Paul Pogba és Sami Khedira még mindig sérüléssel küzd, a Zebrák zsinórban négy meccset is megnyertek és nem mellesleg a Lazio már tizenkét éve (!) nem tudja legyőzni a torinói gárdát.

Tipp: Vendég @ 2.15

 

Torino - Roma

Torino FC v AC Cesena - TIM Cup : News Photo

Már több, mint egy negyed évszázad telt el azóta, hogy a Torino utoljára nyert hazai pályán az AS Roma ellen (egészen pontosan 1990 októberében győzött legutóbb a hazai csapat a római alakulattal szemben). Most viszont elég jó esélye van a Torinónak arra, hogy valamelyest javítson ezen a statisztikán. Az előző fordulóban Tottiék otthon kaptak ki 2-0-ra Atalantától, előtte pedig a Barcelona gurított nekik egy hatost, tehát nincsenek túl jó formában a Farkasok.

A vendégekénél sérülés után visszatérhet Gervinho, akinek gyorsasága nagy hasznára lehet az AS Romának, ugyanakkor a Torino sérültjei is rendbe jöttek és a hétközi kupameccset is behúzták a Cesena ellen – ez volt zsinórban a harmadik győzelmük tétmeccsen.

Tipp: Hazai @ 2.70

 

Inter - Genoa

Annak ellenére, hogy kikapott Nápolyban az Inter és így a második helyre csúszott, még igen korai lenne temetni a milánói gárdát. A hétfői meccsen még az első félidőben gól- és emberhátrányba kerültek, de még így is roppant veszélyesen játszottak és ha kicsit szerencsésebbek, akkor legalább a pontmentés összejött volna nekik – fél perc alatt két kapufát is lőttek a második félidőben.

Szombat este viszont aligha lesz olyan nehéz dolguk, mint a hét elején. Hét hazai meccsén csak egy gólt kapott az Inter ebben a szezonban, és ha még ez nem lenne elég, a Genoa aktuális gólvágója, Leonardo Pavoletti három meccses eltiltását tölti.

Tipp: Hazai, kapott gól nélkül @ 2.60