Az Inter újra formába lendülhet a Bologna elleni bajnokin


Bologna - Inter

Az Inter tökéletes bajnoki rajtja már igencsak a múlt homályába vész. Az első öt fordulóban mindenkit megvertek, aki az útjukba került, szeptember 23-a óta viszont nyeretlenek. A másik oldalon a Bologna hosszú nyeretlenségi szériát követően tudta elhozni a három pontot a Carpi otthonából szombaton.

Roberto Mancini, az Inter edzője hétfőn azt nyilatkozta, hogy csapata még így is jól áll és ezzel aligha lehet vitába szállni, hiszen a milánói gárda egyike a tabella tetején található négy, tizennyolc pontos csapatnak (a bajnokságot az AS Roma vezeti húsz ponttal). A Bologna jelenleg a 18. helyen áll és eddig csak olyan csapatok ellen tudott pontot szerezni, melyek szintén a kiesés ellen harcolnak.

Egyébként Mancininek olyan problémákkal kell szembesülnie manapság, mint Icardi gólképtelensége, illetve a Geoffrey Kondogbia fizetése körüli anomáliák. Viszont ezek közül egyik sem olyan léptékű, ami megakadályozná az Intert abban, hogy nyerjen annak a Bolognának a vendégeként, amely kilenc forduló alatt mindössze hat gólt tudott lőni az ellenfeleinek.

 Tipp: Vendég @ 1.80