Az Inter sokat fejlődött támadásban


Napoli–Sassulo
Mindkét együttes jól kezdte a szezont, de aztán visszaesett a teljesítményük. A Napoli rossz szereplését Arkadiusz Milik sérülésére szokás fogni: az őt helyettesítő csatárok, Dries Mertens illetve Manolo Gabbiadini eddig csak három gólt szerzett, amióta elszakadt Milik térdszalagja. Ugyanakkor hátul sem túl meggyőző a nápolyi együttes, hiszen a legutóbbi kilenc tétmeccsük során 15 gólt kaptak.

A Sassulonál még több sérült van, leginkább Domenico Berardi és Alfred Duncan játéka hiányzik. Nyolc meccses nyeretlenségi szériában vannak, de legalább egy gólt mérkőzésenként rendre rúgtak – egy kivételtől eltekintve. Mivel a Napolinak bőven van gondja a védekezéssel, alighanem most is betalálnak majd.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez 1.78


Inter
Fiorentina
Az edzőváltáson átesett Inter múlt hétvégén 2-2-es döntetlent játszott az AC Milannal, aztán a csütörtöki Európa Liga meccsen 2-0-s előnyt elszórakozva 3-2-re kikapott a Hapoel Beer Sheva vendégeként. Stefano Pioli edzőnek komoly gondot okoz a védelem összeállítása, nem utolsó sorban Jeison Murillo sérülése miatt.

Ha pozitívumokat keresünk a milánói csapatnál, akkor a két meccsen lőtt négy lőtt góljuk mindenképpen az. Támadásban sokkal jobbak, mint előzőleg voltak és Ivan Perisic-csel a kezdőben most számolhatunk Inter-gólokkal.

Tipp: Gólok 2,5 felett 1.73