Az AC Milannál továbbra is Baccától várják a gólokat


AC Milan1.88  döntetlen3.30  Torino4.65
Áprilisban rúgták ki Sinisla Mihajlovic-ot a Milan kispadjáról, de már vissza is tér a San Siróba, igaz, a Torino vezetőedzőjeként. Fél éve még aligha gondolhatta a szerb edző, hogy majd így alakulnak a dolgok. Egyébként a Torino jelentősen gyengült a nyáron: eladták Kamil Gliket és Bruno Perest és ha ez nem lenne elég, még egy kulcsjátékos hiányzik majd a védelemből. Nikola Maksimovic ugyanis a Napoliba igazolt.

A Milannal is akadnak problémák. Nagyon lassan halad a klub eladása a kínai befektetőknek és ezért Vincenzo Montella vezetőedző pénz hiányában nem igazán tudta megerősíteni a keretet. Ugyanakkor Carlos Baccát megtartották és vele a támadósorban veszélyes tud lenni milánói gárda.

Tipp: Bacca gól @ 2.55


Bologna1.90  döntetlen3.30  Crotone4.75
A Carpi és a Frosinone kiesett az előző szezonban, de helyettük az egyik feljutó az a Crotone, amely egyébként egy 60000-es város és futballcsapata és még soha nem szerepelt az első osztályban. A céljuk nyilvánvalóan a bennmaradás és az a helyzet, hogy rosszabb helyen nem is kezdhetnék a szezont, mint a Bologna vendégként.

A Nagy Ádámot nyáron szerződtető klub otthon igen jó teljesítményre képes – az előző szezonban 13 hazai bajnokijukból csak egyet veszítettek el.

Tipp: Döntetlen @ 3.30


Pescara8.25  döntetlen4.40  Napoli1.43
Az előző szezont negyedikként zárta a Pescara a másodban és nyáron túladtak a Gianluca Lapadula-Gianluca Caprari csatárduón, akik a klub góljainak több mint felét szerezték. A helyükre egy 19 éves albán támadó érkezett Rey Manaj személyében, neki viszont nincs még tapasztalata az első osztályban.

Az idő majd eldönti, hogy mennyire találja meg számításait az első osztályban. Viszont az korántsem valószínű, hogy majd pont az első meccsén, a kőkemény nápolyi védelemmel szemben kezd majd villogni.

Tipp: Vendég, kapott gól nélkül @ 2.43