Akármi lesz, az élen zárja az Inter ezt az évet


Carpi9.00  döntetlen4.60  Juventus1.38
A hétközi kupameccsen Firenzében nyert 1-0-ra a Carpi és búcsúztatta a Fiorentinát. Egy ilyen bravúros győzelem után joggal várhatnánk, hogy a Juvét is elkapják, de amilyen jó formában vannak mostanában a Zebrák, ez korántsem ilyen egyértelmű.

A Juventus zsinórban hat tétmeccset megnyert Olaszországban (közben azért elbukott egy BL mérkőzést Sevillában), szerdán pedig megsemmisítő csapást mért a kupában városi riválisára (4-0). Sikerült hát feledtetni a gyenge szezonrajtot és újra a bajnoki címért vannak versenyben.

Tipp: Fogadás hendikeppel (1-0), vendég @ 2.14


Fiorentina1.47  döntetlen4.30  Chievo7.30
Paulo Sousa érthető módon rendkívül csalódott volt, miután kikaptak a Carpitól a kupában – már csak azért is, mert igen erős kezdőt küldött a pályára a Videoton egykori edzője. Ráfér a szünet a lilákra, mert ha fizikailag még bírják is, de mentálisan már nem annyira.

Előtte viszont még a túl kell valahogy esniük a Chievo elleni meccsen, ami nem lesz egyszerű. A vendégcsapat ugyanis remek formában van, a legutóbbi négy bajnoki meccsükből hármat megnyertek és nem mellesleg a hatodik legjobb idegenbeli mérlegük van az olasz bajnokságban.

Tipp: X2 @ 2.70


Inter1.77  döntetlen3.55  Lazio4.90
Akármi is történik vasárnap este, az Inter a tabella élén zárja majd a 2015-ös esztendőt. Egyébként megdöbbentő a hasonlóság a mostani és a 2009/10-es szezonban bajnoki címet szerző gárda között. Akkor 16 bajnokin 36 pontot gyűjtött az Inter csakúgy, mint most. Az a csapat csak két meccset vesztett tizenhat forduló után és a mostani keret is ezt az utat járja be.

Ha a történelem végképp ismétli majd önmagát, akkor az idei utolsó mérkőzést 1-0-ra nyeri majd meg az Inter. Nem mellesleg a hazaiak többnyire ilyen arányú győzelmeket arattak, de a roppant gyengén muzsikáló Lazio ellen lehet, hogy kiszakad a gólzsák.

Tipp: Gólok 2,5 felett @ 2.00

Eredő odds: 11.56