Rangadók az El Clásico árnyékában


Manchester City2.15  döntetlen3.55  Chelsea3.60
Óriási szerencsém, hogy már csak az egyik csapatban találok magamnak utálatos edzőt. Korábban a Cselszki trénere akadt meg az agyamban, de aztán Mourinho szerencsére átlépett a másik manchesteri csapatba. Akiket ez a remek ember, a Már Nem Is Annyira Spéci Egyes éppen most offol a bajnoki verekedésből. Mert a Unitednak marha jó a felkészítője. A hatodik helyre.

Maradt a csendes, egyes öklendezés a magát futballistennek gondoló Guardiola miatt. Mérhetetlen pénzéhségével és azzal az illuzionista felfogással, hogy még tud valamit, közben meg az extrém diktatúrájával szépen ballag a lejtőn lefelé, szóval távolodóban a szimpatikus mester címtől!

Tehát gyorsan kiderült, amire soha nem gondoltam, hogy a londoniaknak szorítok, pláne, hogy Conte, mekkora frankó olasz csődör, a taktikája meg kellemesen pusztítja az ellenfeleket. Sima menet lesz, nyernek a Kékek!

Tipp: Manchester City–Chelsea 1-3 @ 23.00


Barcelona1.83  döntetlen4.10  Real Madrid4.00
A hungarokatalánok és a szittyamadridisták marakodása a hétvége csimborasszója. Az adócsalásban, pénzmosásban kifáradt katalán paripák átalakultak pontokért lejmoló szolid pónikká. Kicsit jobban megy most Madridban a ballonozás, és ha Barcelonában égnek a hazaiak a Realisták ellen, akkor lesz nagy pútázás az öltözőben.

Kicsit imbolygó mostanában a Barca építménye, a legendás MSN trió sem csapatja úgy, mióta a börtön gondolata beesett a hétköznapjaikba. Hja kérem, mindennek ott az ára. Naná, hogy lesz feszkó, a megbízható Pepinkó ismét hozza a nagydoktoriját, levág mindenkit, csak görcsölés marad a piros-kékeknek. Nem vagyok madridista, de most szétütik a Barcát.

Tipp: Barcelona–Real Madrid 0-3 @ 39.00


Lazio3.00  döntetlen3.25  AS Roma2.35
Az olasz jobboldal csapata kontra baloldal. Régen nácik–kommenisták jelzővel pingálták ezt a csörtét, mára marad a futballisták erőfelmérője meg egy kis lokális acsarkodás, de hát ez megszokott minden ilyen olasz fővárosi izébizé előtt.

A hazaiak üdvöskéje most az az Immobile, aki szépen feladta Dortmundban, beégett Sevillában, Rómában meg már kilenc góllal söpör a gólkirályi cím felé. Vastagon skandálják a nevét a kékek zakkantjai:"Ciro, Ciro" bömbölik szakadatlanul. Addig fejlődtek a fanok, hogy a Seria A-t szerényen elnevezték Ciro de Italiának.

Az AS Románál meg ott pörög Edin Dzeko a 12 gólos férfi, nyilván elindul majd a böszme védők között! Olaszországban mindig hevesek a nagy rangadók előtti pillanatok, aztán a meccsen meg becsoffadnak egy erős döntetlenbe. Most sem lesz másképpen! Nagy előhang, békés kiegyezés!

Tipp: Lazio–AS Roma 2-2 @ 12.00