Vendégsikerek a láthatáron


Osasuna 1.90, döntetlen 3.35, Getafe 4.20
Még akár ki is eshet az Osasuna, főleg ha mögöttük található csapatok győzni tudnak. Ezért fontos lenne számukra a három pont begyűjtése, ami jelenlegi formájukat nézve szinte reménytelen. Öt meccs óta nyeretlenek, mindössze két döntetlent sikerül összehozniuk. Múlt héten Valenciában kaptak négyet. Hazai pályán sem tudnak eredményesek lenni, konkrétan az elmúlt négy otthoni mérkőzésükön még gólt sem lőttek. Talán most majd sikerül.

A Getafe sem játszik gólban gazdag meccseket, de legalább az előző fordulóban megszakadt az egy hónapos nyeretlenségi szériájuk: a Real Socedad házigazdájaként tudtak győzni 2-1-re. Idegenben utoljára Mallorcán nyertek februárban, azóta két döntetlen és két vereség jött nekik össze más pályákon.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.95

Espanyol 6.25, döntetlen 4.20, Real Madrid 1.52
Zsinórban két bajnokin szenvedett vereséget az Espanyol, nem valószínű, hogy pont a Real ellen támadnának föl. Legutóbb a Granada távozott tőlük három ponttal, utoljára februárban örülhettek győzelemnek hazai pályán. Tavaszi mérlegük otthon 4-3-1.

Nem csitulnak a kedélyek a Realnál, de ezt már megszokhattuk. Múlt héten gólzáporos győzelmet arattak a Malaga vendéglátójaként (6-2), második helyük nincs veszélyben. Idegenben tavasszal csak Granadában kaptak ki bajnokin, vonatkozó mérlegük 5-2-1.

Tipp: Hendikeppes fogadás (1-0), a Real nyeri a meccset @ 2.40