Vasárnapi hispán-szelvény


Atletico Madrid 1.30, döntetlen 5.75, Rayo Vallecano 10.00
A nyitófordulóban 3-1-re nyert az Atletico Madrid Sevillában. Ilyenformán kötelezőnek mondható a győzelem hazai pályán a Rayo ellen. Villa is megtalálta góllövő cipőjét: a szerdai, Barcelona elleni Szupekupa meccsen (1-1) betalált a frissen igazolt csatár. Egyébként igen jól játszott az Atletico, elég valószínű hogy vasárnap is hasonlóan remek játékkal rukkolnak majd ki.

3-0-ra nyert múlt héten hazai pályán a Rayo Vallecano az újonc Elche ellen. Madridban már biztos nem lesz ilyen könnyű dolguk bár februárban 2-1-re nyertek pályaválasztóként a madridiak ellen. Viszont az Atletico Madrid otthonából utoljára csak 1999-ben tudtak három pontot elhozni.  

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.05

Malaga 16.00, döntetlen 7.10, Barcelona 1.18
Mint arról már előző írásunkban beszámoltunk, nagyot gyengült az előző szezonhoz képest a Malaga. Ki is kaptak 1-0-ra Valenciában a szezonnyitón. Nagy összegben mernék arra fogadni, hogy nem a Barcelona ellen fogják megszerezni első pontjukat...

A Barca keményen, határozottan ütötte ki a Levantét hazai pályán (7-0) múlt héten. Viszont a szerdai Szuperkupa meccsen már csak 1-1-re futotta az erejükből (a katalánok egyenlítő találatát Neymar szerezte). Malagában nyilván egyszerűbb dolguk lesz vasárnap, mint a szuper formában lévő Atletico ellen volt szerdán.

Tipp: Hendikeppes fogadás (2-0), a Barcelona nyeri a meccset @ 2.40

Real Betis 1.70, döntetlen 3.50, Celta Vigo 5.00
Kikapott 2-1-re a szezonnyitón a Betis, de a Real Madrid otthonában ez teljesen elfogadható vereség. Mondjuk ha egy kicsit jobban koncentráltak volna és több szerencséjük van, akkor talán az iksz összejöhetett volna. Most hazai pályán szinte száz százalék, hogy majd begyűjtik a három pontot. 

A Celta Vigo stabil középcsapathoz méltó módon a tízedik helyen végzett tavaly. Az előző fordulóban 2-2-es döntetlent értek el pályaválasztóként az Espanyol ellen. Idegenben nagyon ritkán érnek el értékelhető eredményt. 

 Tipp: A Betis nyeri a meccset @ 1.70