Vasárnap Spanyolhonban


Sevilla1.27  döntetlen5.50  Levante12.00
Komoly lehetőséget szalasztott el a Sevilla az előző fordulóban, de hát az 1-0-s bilbaói vereséget már nem lehet visszacsinálni. A hazaiak így sem szakadt le olyan nagyon az élmezőnytől, viszont most feltétlenül három pont kell ahhoz, hogy továbbra is komolyan kelljen velük számolni.

A Levante elleni eredményeiket elnézve egyáltalán nem biztos, hogy összejön a győzelem, mivel utoljára 2011-ben nyertek ellenük utoljára. Ugyanakkor a házgazdáknak bizakodásra adhat okot a Sevilla hazai mérlege: 4-1-0.

Több, mint egy hónapos nyeretlenségi szériát szakított meg a Levante múlt héten: 2-1-re nyertek hazai pályán az Almería ellen. Viszont idegenben nem brillírozik a gárda, egy Granada elleni győzelem mellett két döntetlen és két vereséget hoztak össze.

Tipp: Szögletek 10,5 alatt @ 1.85


Valencia1.62  döntetlen4.00  Athletic Club Bilbao5.50
Egész jó szezont produkál eddig a Valencia, egyedül a Deportivo otthonában elszenvedett vereség csúfítja el mérlegüket. Hazai pályán viszont mind az öt bajnokijukat megnyerték eddig, érdekesség, hogy mind az öt meccsen rendre három gólt rúgtak. Az előző szezonban mindkét Bilbao elleni meccsük 1-1-es döntetlent hozott.

A legutóbbi két fordulóban elkezdte nyerni a meccseket az Athletic Club; előbb az Almería otthonából hozták el a három pontot, majd hazai pályán győztek a Sevilla ellen. Mindkét meccset 1-0-ra nyerték, egynél több gólt csak a Levante ellen 3-0-ra megnyert bajnokin lőttek.

Tipp: Gólok 2,5 felett @ 1.88


Real Sociedad4.60  döntetlen3.60  Atletico Madrid1.80
Utoljára még augusztus végén tudott nyerni a Real Sociedad, azóta viszont már nyolc fordulót lejátszottak és a hazaiak összesen két pontot gyűjtöttek – nem véletlenül állnak kiesőhelyen.

Valenciai veresége óta zsinórban három bajnokit is megnyert az Atletico Madrid. Az előző szezonban oda-vissza verték a Real Sociedadot.

Tipp: Az első gólt az Atletico lövi @ 1.45

Eredő odds: 5.04