Tovább menetel a Sevilla?


Athletic Club Bilbao2.45  döntetlen3.30  Sevilla2.95
Múlt héten, hat forduló után újra győzelemnek örülhettek a Bilbaónál: Almería otthonából hozták el a három pontot egy 1-0-s győzelmet követően. Ennyi azonban kevés az üdvösséghez még akkor is, ha tudjuk: ez a szezon nem az Athletic Club bravúros szerepléséről fog szólni. Hazai mérlegük a bajnokságban 1-2-1.

Kilenc forduló alatt kijelenthetjük, hogy várakozáson felül teljesít a Sevilla. Hét győzelem mellet mindössze egyszer ikszeltek és egyszer kaptak ki. Zsinórban három bajnokit is megnyertek, most könnyen meglehet a negyedik is.

Tipp: X2 @ 1.56


Villareal2.10  döntetlen3.45  Valencia3.50
Pont Sevillában kapott ki 2-1-re az előző héten a Villareal. Hazai mérlegük meglehetősen felemás: április óta a győzelmet követően rendre vereség következik. Legutóbb az Almeríát verték otthon 2-0-ra és ha tartják magukat az eddigi sormintához, akkor most vereségnek kell jönnie.

A Valenciában pedig simán benne van egy idegenbeli győzelem, eddigi mérlegük a spanyol bajnokságban 6-2-1. Egyetlen vereségüket a Depor otthonában szenvedték el.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.65


Elche2.60  döntetlen3.10  Espanyol2.90

Egyre nehezebb helyzetbe kerül az Elche, amely az elmúlt hat fordulóban mindössze egy pontot szerzett. Hazai mérlegük is gyalázatos: egy döntetlen és három vereség. Ráadásul augusztus óta még gólt sem lőttek pályaválasztóként, ellenben azóta összesen ötöt kaptak.

Az Espanyol is talán csak egy fokkal van jobb formában, mint aktuális házgazdája. Két fordulója nyeretlenek, mérlegük a bajnokságban 2-4-3.

Tipp: X2 @ 1.50

Eredő odds: 3.86