Tíz hasznos statisztika a Real-Atlético meccshez


10. Az Atlético 2-0-ra győzött a Real Madrid ellen a Copa del Rey nyolcaddöntőjének odavágóján - ez volt sorozatban a harmadik győzelmük a városi rivális ellen. Az Atlético továbbjutását 1.30-szoros pénzért mérik.

9. Az Atlético története során először verte meg háromszor egymás után a Realt. 6.00 az oddsz arra, hogy ezúttal is győznek a Bernabeuban.

8. Múlt héten a Calderónban Raúl Garcia szerezte az első gólt tizenegyesből - ez volt a középpályás hetedik gólja a szezonban, és a második a Real ellen. Garcia újabb góljára 5.80-as szorzóval lehet fogadni.

7. A Real 3-0-ra győzött az Espanyol ellen a hétvégén, ezzel véget vetve két vereségből álló szériájuknak, amely augusztus-szeptember óta a legrosszabb időszakuk volt. A Real újabb győzelme 1.53-szeres nyereményt jelentene.

6. A Real a Copa del Rey legutóbb négy kiírásában mindig eljutott legalább a negyeddöntőig. Ha ezúttal is összejönne nekik, az szép summát jelentene a rájuk fogadóknak, az oddsz 3.50.

Az Atlético Madrid múlt heti 2-0-ás győzelmének összefoglalója:

5. Az Atléticónak a Barcelona elleni 3-1-es vasárnapi veresége a második zakója volt legutóbbi hat meccsén. A döntetlen/vereség ezúttal 1.13-et fizet a dupla eséllyel.

4. Mario Mandzukic szerezte az Atlético szépítő találatát Camp Nouban - ez volt a csatár 15. gólja a szezonban, legutóbbi négy meccsén hármat termelt. Az utolsó öt meccsén mindig sárgát kapott Mandzukic gólja 3.65-szörös pénzt ér.

3. Cristiano Ronaldo a klubjában és a válogatottban szerzett találatait összeadva 35 gólnál jár a szezonban, viszont az Atlético elleni múlt heti vereség alkalmával csak a padon kezdett - az elmúlt két szezonban ez volt mindössze a harmadik alkalom, hogy kimaradt a kezdőből. 3.60 a szorzó arra, hogy Ronaldo szerzi meg a vezetést.

2. Gareth Bale 14 szezonbeli góljából hatot az utolsó négy meccsén szerzett. A jó formában lévő walesi vezető gólját 5.20-szas oddsszal adják.

1. Az Atlético utolsó kilenc Real elleni meccséből hármat tudott lehozni úgy, hogy a hálója érintetlen maradt. Ha ezúttal kapott gól nélkül nyernének a Bernabeuban, az 9.50-szeres nyereményt érne.

Fogadj a Copa del Rey meccseire!