Spanyolhonban is itt a vége


Eibar1.30  döntetlen5.25  Córdoba11.00
A hazai csapatnak még van némi esélye arra, hogy megőrizze első osztályú tagságát, de ehhez nem elég csupán nyernie, hanem az őket két ponttal megelőző Depornak ki kell kapnia (amire azért bőven van esély).

Egyébként az Eibar legutóbbi nyolc meccsén mindössze négy pontot szerzett, ebből egyet pont a legutóbbi fordulóban – a Getafe otthonában játszottak 1-1-es döntetlent. Utolsó győzelmét hazai pályán érte el a csapat, még április elején a Malaga ellen nyertek 1-0-ra.

Még ennél is siralmasabb mutatóval rendelkezik a Córdoba, nem véletlenül kullognak a mezőny legvégén. Az egész idényben mindössze húsz pontot szereztek, legutóbbi öt bajnokijukat simán elveszítették.

A két csapat január elején 1-1-es döntetlent játszott, most is valami hasonlóra van kilátás.

Tipp: Mindkét csapat gól @ 2.17


Barcelona1.27  döntetlen6.00  Deportivo La Coruna10.50
Múlt héten bajnok lett a Barcelona, úgyhogy nagy jelentősége nincsen számukra ennek a mérkőzésnek. Hazai pályán úgy nyerték meg legutóbb hat tétmeccsüket Messiék, hogy még gólt sem kaptak (ebben benne van a PSG és a Bayern elleni BL meccs is), ez nem sok jót jelent a vendégek számára.

A Depor ugyanis az életben maradásért játszik, a fentebb említett körülmények miatt igazából csak győzelem esetén mehet biztosra.

Kérdés, hogy a Barcelona mennyire veszi majd komolyan ezt a számára tétnélküli meccset, ugyanis a jövő héten kupadöntőt játszanak a Bilbao ellen, majd a Bajnokok Ligája fináléja következik. Így aztán könnyen lehet, hogy az alapemberek pihennek majd, hiszen kinek hiányzik egy sérülés a döntők előtt. Ha ez így lesz, akkor viszont akár egy bravúros eredmény is összejöhet a Depor részéről.

Tipp: X2 @ 3.80


Real Madrid1.12  döntetlen9.00  Getafe21.00
Az már eldőlt, hogy a Real Madrid semmilyen címet nyer az idén, amit nem szoktak jó néven venni a Királyi Gárdánál. Arról is hallani, hogy feszültség van egyes játékosok között és Ancelotti alatt is inog a kispad.

A Getafe formáját elnézve nem túl valószínű, hogy megismétlik a 2008-as bravúrt és elhozzák a három pontot a Bernabeuból (utoljára ekkor sikerült győzniük városi riválisuk otthonában). A vendégeket maximum a presztízs motiválhatja, ugyanakkor a közelmúlt madridi derbijei rendre sima Real győzelmet hoztak.

Tipp: Félidőben 1 @ 1.34

Eredő odds: 11.05