Spanyolhonban is itt a vége


Real Madrid 1.22, döntetlen 5.80, Osasuna 12.00
Három tétmeccs óta nyeretlen a Real Madrid, múlt héten 3-3-as döntetlent játszottak a Real Sociedad vendégeként, előtte meg a kupadöntőben szenvedtek vereséget az Atletico Madridtól. Május 11-én pedig szintén ikszeltek, akkor az Espanyol otthonában (1-1). Házigazdaként viszont régóta veretlen a Real, szezonbeli mutatójuk 16-2-0 a bajnokságban. Valószínűleg szeretnének szépen búcsúzni a hazai közönségtől, már csak az előbb említett botlások miatt is.

Az előző fordulóban biztossá vált, hogy megőrzi első osztályú tagságát az Osasuna. (A Sevillát győzték le 2-1-re). Így aztán gyakorlatilag mindegy számukra, hogy milyen eredmény születik. Ráaádásul idegenben március végén győztek utoljára, azóta négy vendégként lejátszott bajnokin csak egy pontot tudtak szerezni.

Tipp: A vendégcsapat nem rúg gólt @ 2.50

Barcelona 1.25, döntetlen 6.00, Malaga 10.00
A Barcelona nem állt le a bajnoki cím megszerzését követően, az elmúlt négy fordulóban rendre győzött a katalán csapat. Múlt héten az Espanyol vendégeként nyertek 2-0-ra. A vendégcsapatoknak idén sem termett sok babér a Camp Nouban, egyedül a Real tudott pontot rabolni Barcelonából a bajnoki szezon alatt.

A gazdasági nehézségekkel küzdő Malaga jelenleg a hatodik, EL selejtezőt érő helyen van. Legalább egy pontot kéne szerezniük ahhoz, hogy megtartsák ezt a  pozíciót, viszont ez szinte esélytelen. Ellenben ha kikapnak és a mögöttük álló Betis nyerni tud, akkor búcsút mondhatnak Európától. Múlt héten hazai pályán győztek a Depor ellen, előtte viszont sokáig nyeretlenek voltak. Idegenbeli mérlegük tavasszal 3-1-6, egy gólt többnyire akkor is rúgnak, ha éppen kikapnak.

Tipp: A vendégcsapat gólt szerez a második félidőben @ 2.20

Mallorca 1.45, döntetlen 4.40, Valladolid 6.50
Kétségbeejtő helyzetben van a Mallorca, az utolsó helyen állnak és győzelem esetén is csak akkor maradnak bent, ha az előttük lévő csapatok nem szereznek pontot. Ennek ellenére valószínűleg mindent megtesznek majd a győzelem érdekében, nehogy ezen múljon. Múlt héten az Atletico Madrid vendégeként ikszeltek, mindemellett a Mallorcának egészen jók a hazai mutatói, négy fordulója veretlenek otthon.

A Valladolid fixen bentmarad, jelenleg a 14. pozíciót foglalják el. A legutóbbi két fordulóban vereséget szenvedtek, vendégként utoljára februárban tudtak győzni. Vontakozó mutatójuk tavasszal 1-3-6.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.50