Spanyol tippek estére és vasárnapra


Real Madrid 1.12, döntetlen 7.50, Mallorca 18.00
Sokan temették már a Realt, Mourinhoval együtt, azonban a fővárosi csapat rácáfolt a kritikákra. Ha nem csak a bajnokikat számoljuk, akkor hat meccses győzelmi szériát tudhat magáénak a Királyi Gárda.

A Mallorca nyert múlt héten, hazai pályán a Sevilla ellen (2-1). Előtte meg Granadából hoztak el három pontot, ezzel egy igen hosszú (négy meccses) nyeretlenségi szériát szakított meg a kiesés elől menekülő csapat. Most viszont a pontszerzés is óriási bravúr lenne tőlük, hiszen utoljára a Manchester United volt képes döntetlent kiharcolni a Bernabeuban.

Tipp: A Real gólt rúg az első 15 percben @ 2.30

Valencia 1.60, döntetlen 3.60, Real Betis 6.00
Nincs jó formában a Valencia, utóbbi három meccsükön csak két pontot tudtak összeszedni, vissza is csúsztak a hetedik helyre. Előttük pont a Betis van, egy ponttal előzik meg őket. Otthon is régen nyertek már, utoljára a Mallorca ellen örülhettek győzelemnek, még február közepén.

A Betis viszont 2-1-re nyert múlt héten, az Ossasunát fogadták hazai pályán. Idegenbeli mutatójuk viszont elkeserítő, utóbbi négy meccsükön egy pontot szereztek, mondjuk azt pont a legutóbbi vendégeskedésük alkalmával sikerült összehozni a Real Sociedad otthonában (3-3).

Tipp: Valencia - Real Betis 2-1 @ 8.25

Barcelona 1.10, döntetlen 8.00, Rayo Vallecano 21.00
Az elmúlt hetekben divat volt a Barcelona válságáról cikkezni, meg azt találgatni, hogy mi a helyzet a katalánokkal. Pedig semmi különös nem történt, egyszerűen csak nem létezik olyan, hogy egy csapat minden meccsét brillírozva nyerje, még akkor sem, ha Barcelonának hívják. Aztán kedden lőttek egy négyest a Milannak és újra túlszaporodtak a „varázslatos”, „csodálatos”, „lehengerlő”, „fantasztikus” jelzők a Barcelonával kapcsolatban. A bajnokságban 2-0-ra verték a Deport a múlt héten és 71 ponttal továbbra is toronymagasan vezetik a bajnokságot.

Jól kezdte az évet a Rayo, viszont utána hullámvölgybe került a csapat. Múlt héten nyertek az Espanyol ellen (2-0), ezzel egy három meccses nyeretlenségi szériát szakítottak meg. Legutóbbi idegenbeli szereplésük alkalmával 0-0-át játszottak a Deportivoval, egy ilyen eredményt valószínűleg Barcelonában is elfogadnának kár, hogy szinte teljesen esélytelen.

Tipp: A Barca gólt rúg az első 15 percben @ 2.30