Ronaldo nélkül a Madrid


Real Madrid1.18  döntetlen7.00  Real Sociedad16.00
Mint az köztudott, a Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága két meccsre tiltotta el Cristiano Ronaldót a Cordoba elleni produkciója miatt. Tekintve, hogy az utóbbi időkben rendre kimagasló teljesítményt nyújtott a portugál klasszis, kíváncsian várjuk, hogy mire mennek nélküle.

Persze félreértés ne essék, a Real Sociedad ellen, hazai pályán így is kötelező a győzelem, de akkor is érdekes lesz egy CR7 nélküli Madridot látni.

A vendégek egyébként két nyeretlen fordulót követően győztek múlt hét szombaton 1-0-ra az Eibar ellen. Idegenben viszont nem megy jól nekik: utoljára tavaly áprilisban voltak képesek vendégként három pontot szerezni.

Tipp: Benzema gól @ 1.74


Eibar6.50  döntetlen3.80  Atletico Madrid1.58
Mint ahogy az pár sorral föntebb említésre került, az Eibar kikapott a Real Sociedad vendégeként, ez volt első vereségük ebben a naptári évben. Hazai mérlegük 3-3-3, nem fogják könnyen adni magukat, az biztos.

Vérre menő kupameccsen van túl az Atletico Madrid de hiába volt minden erőfeszítés, nem sikerült kiejteniük a Barcelonát. Jó hír viszont a matracosok számára, hogy Torres szemmel láthatóan újjászületett mióta hazaigazolt, úgyhogy nem lenne meglepő, ha góllal segítené csapatát szombaton.  

Tipp: Torres gól @ 2.65


Celta Vigo1.47  döntetlen4.25  Cordoba7.50
Bajnoki meccsen még nyeretlenek idén a hazaiak, pontot is mindössze csak egyet tudtak szerezni, a Valencia elleni 1-1 alkalmával.

A Cordoba annak ellenére, hogy 2-1-re kikapott a Realtól múlt héten, újfent bizonyította, hogy masszív kis csapat és senki nem mehet ellenük biztosra. Hovatovább ebben az évben egészen az előző fordulóig veretlenek voltak bajnoki meccsen.

Tipp: X2 @ 2.70 

Eredő odds: 12.45