Primera Division: Újra botlik a Barca Valenciában?


Real Sociedad 2.80, döntetlen 3.30, Atletico Madrid 2.55
Már tavaly is jól nyomta a Real Sociedad és úgy tűnik, hogy idén sem adják alább az igényeket: a baszk csapat bejutott a héten a BL főtáblájára, kettős győzelemmel búcsúztatva a Lyont. Hazájuk bajnokságában két meccs után veretlenek, a szezonnyitón 2-0-ra nyertek otthon a Getafe ellen, majd 1-1-es döntetlent játszottak az Elche vendégeként. Hazai pályán utoljára tavaly novemberben kaptak ki bajnokin.

Két forduló alatt hat pontot gyűjtött az Atletico, és hét közben úgy bukta el a spanyol szuperkupa döntőjét, hogy egyszer sem kapott ki a Barcelonától (Madridban 1-1, Barcelonában 0-0, így az idegenben lőtt gól miatt a katalánok vihették haza a trófeát). Tavaly októberben 1-0-ra nyertek San Sebastianban, egy ilyen eredményt valószínűleg most rögtön aláírna bárki a csapatból.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.08

Sevilla 1.60, döntetlen 3.85, Malaga 6.00
Egy ponttal szerénykedik a tizenhatodik helyen a Sevilla, viszont legalább ott vannak az Európa Liga csoportkörében. A bajnokság első fordulójában az Atletico Madrid ellenében veszítettek hazai pályán (1-3), legutóbb pedig a Levante otthonában játszottak 0-0-ás döntetlent.

Két meccs alatt nulla pont és ugyanennyi rúgott gól a Malaga eddigi mérlege. Meglehetősen váratlan fordulat lenne, ha pont a Sevilla elleni idegenbeli bajnokin támadnának föl, bár a tavalyi kiírásban 2-0-ra nyertek ott, de az egy teljesen más Malaga volt még.

Tipp: A Sevilla nyeri a meccset @ 1.60

Valencia 6.00, döntetlen 4.50, Barcelona 1.53
Pont a Valencia volt az egyik csapat, amelyik idén már megverte a Malagát (1-0), viszont a következő héten kikaptak az Espanyol vendégeként. Márciusban 1-1-es döntetlent játszottak a Barca vendéglátójaként és egy hasonló eredményre most is simán van esélyük.

Ugyanis talán még benne van a katalán lábakban a hétközi szuperkupa meccs, bár azért arra nem vennénk mérget, hogy nem pihenték ki magukat azóta. A Levantét 7-0-ra verték a bajnokság nyitófordulójában, majd Malagában nyertek 1-0-ra.

Tipp: Döntetlen @ 4.50

A kombináció eredő szorzója @ 14.98

Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!