Primera Division: Messi a rekord kapujában


Levante15.00  döntetlen7.50  Real Madrid1.18
Mindössze öt pontot gyűjtött eddig a Levante, és így egy pontra vannak a kiesést jelentő 18. helytől. Hazai pályán eddig mindhárom bajnoki meccsüket elbukták, de ez még hagyján: gólt sem lőttek, ellenben kilencet kaptak összesen. Utoljára 2011-ben tudták pályaválasztóként legyőzni a Realt, azóta az összes meccsen kikaptak tőlük. Nem valószínű, hogy pont most lepnék meg újra a királyi gárdát.

Már csak azért sem, mert Crisitiano Ronaldo elképesztően jó formában van. Mérkőzésenkénti 2,16-os gólátlaga, több mint figyelemreméltó. Nem csak a klubjában játszik jól, de a portugál válogatott az ő utolsó percben szerzett góljával hozta el a három pontot Dániából.

A Real egyébként csak negyedik a táblázaton, köszönhetően néhány botlásnak még a szezon elején. Viszont legutóbbi négy bajnokijukat magabiztosan hozták.

Tipp: Cristiano Ronaldo legalább két gólt szerez @ 3.20


Athletic Club Bilbao1.95  döntetlen3.60  Celta Vigo3.85
Siralmasan szerepel a Bilbao, a szezon elején még ugyan megnyertek egy meccset, azóta viszont négy vereséget és egy Eibar elleni 0-0-t tudnak fölmutatni. Ráadásul ezen az öt mérkőzésen mindössze egy gólt tudtak rúgni.

A Celta Vigo viszont egészen jól teljesít, szezonbeli veretlenségük pont az előző fordulóban szakadt meg, amikor 3-1-re kikaptak hazai pályán a Villarealtól. Idegenbeli mérlegük két döntetlen és egy győzelem.

Tipp: X2 @ 1.86


Barcelona1.10  döntetlen10.00  Eibar25.00
Egy Malaga elleni gól nélküli döntetlen kivételével az összes bajnokiját megnyerte a Barcelona, ráadásul egyetlenegy gólt sem kaptak eddig – viszont lőttek tizenkilencet. Ebből Messi hatot vállalt és nem mellesleg igen közel áll ahhoz, hogy megdöntse, vagy minimum beállítsa Telmo Zarra 251 gólos rekordját a spanyol bajnoki örök góllövőlistán. Az argentin klasszis jelenleg 249 találatnál jár, szóval egy mesterhármas esetén már meg is van az új rekord.

Mondjuk egyáltalán nem biztos, hogy az Eibar ebben partner lesz. Hiába újoncok meg minden, kilenc pontjukkal az igen sűrű középmezőnyben tanyáznak. Mérlegük a bajnokságban 2-3-2, és csupán egyszer kaptak három gólt, a Levante elleni hazai meccsen (3-3). Az összes többi mérkőzésen maximum egyszer vették be kapujukat, ha egyáltalán sikerült ez az ellenfélnek.

Tipp: Messi rekordot dönt az Eibar ellen @ 7.00

Eredő odds: 41.66