Primera Division: Madridi csata


Celta Vigo 2.80, döntetlen 3.40, Villareal 2.50
Kikapott az előző fordulóban a Celta Vigo az Athletic Club otthonában (3-2). Ezen kívül még két döntetlent és egy Betis elleni győzlmet jegyezhetnek föl. Pályaválasztóként többnyire nem szoktak kikapni, csak ha náluk erősebb csapattal játszanak.

Ha a jelenlegi formájukat nézzük a Villareal erősebbnek tűnik a Celta Vigonál. Első három bajnoki meccsüket megnyerték, múlt héten 2-2-őt játszottak a Real Madrid ellen.

Tipp: A Villareal nyeri a meccset @ 2.50

Real Madrid 1.10, döntetlen 10.50, Getafe 22.00
Február óta veretlen a spanyol bajnokságban a Real Madrid,  a múlt heti döntetlent leszámítva minden meccsüket megnyerték ebben a szezonban. Nagy meglepetés lenne, ha nem győznének most.

Az előző héten megszerezte első győzelmét a Getafe, az Ossasuna ellen gyűjtötték be a három pontot hazai pályán. Az ezt megelőző fordulókban mindössze egy pontot szereztek. Egyébként tavaly augusztusban 2-1-re megverték a Real Madridot, igaz ezt hazai pályán tették.

Tipp: Vendégcsapat gólt szerez @ 1.78

Valencia 1.95, döntetlen 3.60, Sevilla 3.85
Borzalmas formában van a Valencia, zsinórban négy tétmeccsen kaptak ki. Valahogy össze kéne szedniük magukat, a Sevilla nem tűnik most legyőzhetetlennek, főleg hazai pályán.

Ugyanis még nem tudtak meccset nyerni az idei szezonban, két döntetlent bírtak eddig összehozni. Idegenben utoljára tavaly szeptemberben győztek és a döntetlen is ritkán jön össze nekik, ha nem ők a pályaválasztók.

Tipp:Döntetlen @ 3.60

A kombináció eredő szorzója @ 15.38