Primera Division: Hétfői meccsek


Real Madrid 1.07, döntetlen 12.50, Cordoba 28.00
Pénteken 1-0-ra kikapott a Real Madrid az Atletico vendégeként a spanyol szuperkupa döntőjének második meccsén, így városi riválisuk vihette haza a trófeát, miután az odavágó 1-1-s döntetlennel ért véget a Bernabeuban. Ami a bajnoki meccseket illeti, az előző szezonban csupán kétszer kaptak ki hazai pályán: az Atletico és a Barcelona verte meg őket. Emellett egyszer ikszeltek (a Valencia ellen), a többi meccset megnyerték.

Az élvonalba frissen feljutott Cordoba rettenetesen nehéz feladat előtt áll, céljuk nem lehet más, mint a tisztes helytállás. Ilyenformán talán nem túl vakmerő húzás akár kétgólos hendivel megtenni a Real győzelmét.

Tipp: Benzema gól és a Real nyer @ 1.86

Rayo Vallecano 6.75, döntetlen 4.25, Atletico Madrid 1.50
A tizenkettedik helyen zárt az előző szezonban a Rayo Vallecano és igazából nem sok jele van annak, hogy idén jobb teljesítményt nyújtanak majd. Legutóbb januárban játszottak egymással, akkor gólzáporos meccsen kaptak ki 4-2-re az Atletico Madrid házgazdájaként.

Úgy tűnik, hogy nem okozott katasztrófát az Atleticonál, hogy olyan alapemberek távoztak a klubtól, mint Thibaut Courtois, Diego Costa vagy éppen Filipe Luís, hiszen – ha nem is simán – de megnyerték a szuperkupát a Real Madrid ellen, ami igen nagy fegyvertény. A bajnoki címvédésről még korai lenne szót ejteni, de simán benne van a pakliban.

Tipp: Mandzukic gól és az Atletico nyer @ 2.35

A kombináció eredő szorzója @ 4.37