Primera Division: Hazai pályán kezdenek a nagyok


FC Barcelona 1.08, döntetlen 12.00, Levante 25.00
Eddig is volt miből válogatni a Barcelonánál, jobbnál-jobb játékosok küzdöttek a kezdőcsapatba kerülésért. Most, hogy leigazolták Neymart, még tovább erősödött a támadó szekció. Hovatovább nem lehet egyszerű kiválogatni a Messi, Pedro, Alexis, Neymar négyesből, hogy ki is kezdjen, de talán kellemesebb problémát nem is kívánhat egy edző. Tehát a Barca idén is bivalyerős, első meccsükön valószínűleg annyit fognak majd berámolni a Levanténak, amennyit nem szégyellnek.

A Levanténak egy missziója lehet vasárnap este: minél kisebb arányú vereséggel megúszni az estét és gólokat lőni. Erre meg is van minden esélyük, mert már tavaly is masszív csapat benyomását keltették.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.25

Real Madrid 1.14, döntetlen 9.00, Real Betis 16.00
Mourinho távozását követően Senor Ancelotti nagytakarítást tartott a Real keretében. Persze érkeztek új emberek is, ugyanakkor jelentős erősítés még nem történt. (Főleg a Bale körülötti hercehurca roppant szórakozató…) Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a vége az átigazolási szenvedéseknek, arra meg még jobban, hogy mi történik majd a szezonnyitón. Mondjuk elég valószínű, hogy behúzzák majd a meccset, mégiscsak a Realról van szó, na.

A Betisnél nagy volt a jövés-menés az elmúlt időszakban, majd kiderül, hogy mire mennek az új emberekkel. Igazság szerint csak a tisztes helytállásban bízhatnak, csakúgy mint a Levante.

Tipp: Hendikeppes fogadás (0-2), a meccset a Real Madrid nyeri @ 2.02

Sevilla 2.80, döntetlen 3.30, Atletico Madrid 2.55
Igen jól jött ki anyagilag a Sevilla az átigazolási szezonból, ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy képesek lesznek ugyanolyan jó teljesítményre, mint tavaly.

Az Atletico eladta Falcaót a Monacónak, a helyére viszont egy másik csatárzseni, Villa érkezett; csakhogy a legfontosabb átigazolási eseményt megemlítsük. Felkészülési meccseiket többnyire megnyerték, valószínűleg idén is igyekeznek majd minél jobban beleszólni a két spanyol gigász dolgába.

Tipp: Az Atletico nyeri a meccset @ 2.55

A kombináció eredő szorzója @ 11.59