Primera Division: Botladozó csapatok éjszakája


Malaga 1.95, döntetlen 3.50, Rayo Vallecano 4.00
Három forduló alatt egy pontot gyűjtött a Malaga. Az első két körben kikaptak, legutóbb 2-2-őt játszottak Sevillában. Most végre talán megszerzhetik első győzelmüket a szezonban, ugyanis hazai pályán többnyire behúzzák a meccseket, ha velük egy kaliberű (vagy gyengébb) ellenfél ellen lépnek pályára.

A spanyol bajnokság nyitófordulójában 3-0-ra győzött a Rayo Vallecano az újonc Elche ellen, azóta viszont viszont kétszer kikaptak. Tavaly novemberben 2-1-re győztek Malagában most viszont nem túl valószínű, hogy újra vendégsiker születik.

Tipp: Gólok száma több mint 2.5 @ 1.80

Real Betis 2.75, döntetlen 3.30, Valencia 2.60
A Betis is mindössze egy pontot tudott eddig szerezni, csakúgy mint a Malaga. A zöld-fehérek is a legutóbbi fordulóban hoztak össze egy döntetlent (0-0 az Espanyol otthonában), előtte a Real Madridtól és a Celta Vigotól kaptak ki egyaránt 2-1-re. Viszont legalább ott vannak az Európa Liga csoportkörében. Tavaly októberben fogadták utoljára a Valenciát, akkor 1-0-ra győzött a Betis.

A Valencia is az EL-ben vitézkedhet majd, a bajnokságban eddig három pontot gyűjtöttek. A nyitófordulóban a Malagát verték 1-0-ra, majd kikaptak 3-1-re az Espanyol vendégeként, a legutóbbi fordulóban pedig hazai pályán veszítettek a Barcelona ellen (2-3).

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 2.5 @ 1.85